Poliţiştii prahoveni fac verificări pentru identificarea mai multor persoane implicate într-o bătaie care a avut loc în mijlocul Drumului Naţional 1, între coloanele de mașini din Buşteni, imagini cu altercaţia fiind postate de un alt şofer. Poliţia anunţă că niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere.

PolitiaFoto: Politia Romana

În imaginile postate duminică pe internet se vede cum patru bărbaţi se bat cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii, o femeie încercând să îi despartă. Cel care a postat imaginile pe un grup de Facebook susţine că filmarea a fost realizată duminică, în cartierul Poiana Ţapului din Buşteni.

VIDEO

După apariţia imaginilor în spaţiul public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a anunţat că nu au fost depuse plângeri în urma incidentului, dar că poliţiştii s-au autosesizat, scrie News.ro.

„În urma informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul staţiunii Buşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară activităţi în vederea identificării participanţilor, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Prahova.