Un bărbat din judeţul Botoşani, care a fost călcat de o maşină în luna noiembrie, ajungând în stare gravă la spital cu multiple traumatisme şi fracturi, nu a fost primit marți acasă de părinți pentru că nu este recuperat în totalitate. ”Să vină acasă sănătos”, a transmis angajaţilor de la ambulanţă mama bărbatului, pacientul fiind din nou dus la spital, relatează News.ro.

AmbulantaFoto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Potrivit www.monitorulbt.ro, un bărbat de 52 de ani a fost călcat de o maşină, la mijlocul lunii noiembrie, ajungând în stare foarte gravă la spital.

El a fost operat de mai multe ori şi a fost internat la ATI, cu multiple fracturi şi traumatisme. Starea sa s-a îmbunătăţit, iar medicii au considerat că se poate recupera şi la domiciliu, fiind externat marţi.

Întrucât nu se poate deplasa, bărbatul a fost transportat la domiciliu cu o ambulanţă.

”Doar că părinţii au refuzat să îşi primească propriul copil, pentru că nu este complet vindecat. Ambulanţierul a stat peste două ore, cu motorul pornit, în faţa porţii, pentru a oferi condiţii, cât de cât, pacientului, însă s-a lovit de refuzul părinţilor. Din acest motiv pacientul a fost dus din nou la Urgenţe şi se caută o soluţie”, a precizat medicul primar Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, pentru www.monitorulbt.ro

”El când a plecat de acasă era sănătos. Să îl externeze când e bine, nu când e bolnav, cum e acum. Să vină acasă sănătos”, a spus mama bărbatului.