Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina pe DN 72A, în localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa, le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia. Femeia a fost găsită decedat în casă, la adresa indicată de bărbat.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul. Fiindcă acesta a susţinut că şi-ar fi omorât soţia, un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată", precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform unor surse judiciare, bărbatul a comis omorul pe fondul unei dispute cu soţia, pe fondul geloziei, scrie Agerpres.

Nu este prima crimă care se află după un accident rutier.

Recent, un bărbat din Vaslui care a făcut accident i-a spus asistentei de pe Ambulanţă care a venit să-i acorde primul ajutor că şi-a ucis soţia şi fiul. Victimele au fost găsite la adresa indicată de bărbat, cu multiple urme de violenţă pe corp, scrie News.ro.