Patru persoane, între care o femeie însărcinată, care intenţionau să ajungă la o cabană din comuna Dumitreşti, judeţul Vrancea, după ce plecaseră dintr-o altă localitate, s-au rătăcit, urmând indicaţiile oferite de GPS. După ce au realizat că nu mai pot înainta, întrucât maşina a rămas blocată în noroi, au sunat la 112.

Blocati cu masina in noroiFoto: Salvamont Vrancea

IPJ Vrancea a anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a intervenit pentru salvarea a patru persoane care s-au rătăcit, relatează News.ro

Oamenii intenţionau să ajungă la o cabană din comuna Dumitreşti şi s-au ghidat după GPS. La un moment dat s-au rătăcit şi s-au blocat în noroi, sunând la 112.

„În ajutorul celor două femei (dintre care una însărcinată) şi doi bărbaţi, cu vârste între 23 şi 34 de ani, au venit Valeria şi Marian, poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti, reprezentanţi Salvamont, SVSU dar şi voluntari”, a transmis, duminică, IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că operaţiunea a fost dificilă.

„Temperatura scăzută, precipitaţiile, zona cu grad de risc privind animalele sălbatice, dar şi faptul că deplasarea s-a făcut pe jos circa 2 km au făcut ca misiunea echipei să se încheie la aproximativ 3 ore după ce autoturismul a fost găsit în extravilanul comunei Gura Caliţei, la circa 3 km de satul Dealul Lung”, a mai transmis IPJ Vrancea.

;