Transportul călătorilor cu metroul în perioada sărbătorilor de iarnă se va face după un program special, a anunțat Metrorex. Astfel, în unele zile circulația trenurilor va avea loc la un interval mai mare decât de obicei.

Programul de Sărbători la MetrouFoto: Hotnews

Programul circulației trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor de Iarnă va fi unul special, cu intervale diferite între garnituri, dar și cu trenuri suplimentare între sărbători pentru a face față fluxului crescut de oameni.

Programul Metrorex de Crăciun și în primele zile din noul an

În zilele de Crăciun (25, 26 decembrie) și de Revelion (1,2 ianuarie 2022) trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale. Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon - Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei- Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Străulești) și Magistrala 5 (Eroilor 2 - Valea Ialomiței/Râul Doamnei) circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de 10 minute.

Precizăm că în perioada 27 - 31 decembrie a.c., pentru preluarea fluxului crescut de călători, se vor introduce în circulație trenuri suplimentare.

Programul metroului în noaptea de Revelion

În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2021/01 ianuarie 2022, pe toate magistralele, circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de aproximativ 10 minute, între orele 23:00 - 01:00 și de 20 minute între orele 01:00- 05:00.