HILS Pallady, prima și cea mai amplă comunitate mixed-use din estul capitalei, continuă să atragă atenția persoanelor interesate de achiziția unui apartament localizat într-un ansamblu rezidențial nou. În ultimul trimestru al anului curent, dezvoltatorul HILS anunța vânzări care depășeau 65% pentru cele peste 1.900 de unități locative ale proiectului, precum și evoluția lucrărilor într-un ritm alert, cu o dată de finalizare programată pentru luna decembrie a anului viitor. Actualmente, mai mult de 600 de familii locuiesc în complex, în primele patru blocuri finalizate și livrate, iar alte 300 de familii sunt așteptate să se alăture comunității HILS până în primăvara anului viitor.

Estul Bucureștiului, din ce în ce mai atractiv: HILS Palady a devenit ”acasă” pentru 600 de familii și continuă să atragă atenția clienților de rezidențialFoto: HILS Palady

Proiectul este dezvoltat pe o suprafață de teren de 48,000 de metri pătrați și este compus din 12 imobile cu regim de înălțime P+11, parcare supraetajată și un centru de business care vor ocupa împreună o suprafață de aproximativ 165.000 de metri pătrați construiți desfasurați, iar componenta rezidențială a HILS Pallady înglobează un număr total de 1.908 de unități locative de tip studio, garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente de tip duplex, deservite de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă un loc de joacă pentru copii, precum și extra facilități care vor fi dedicate exclusiv rezidenților. HILS Pallady va fi finalizat la finalul Q4 2022, iar investiția consolidată în dezvoltarea proiectului se ridică la aproximativ 70 de milioane de euro.

Bogdan Bălașa, reprezentantul HILS, spune că proiectul a fost foarte bine primit de către public, iar asta datorită multiplelor puncte forte de care dispune, printre care amintește varietatea apartamentelor, funcțiunile comerciale și de birouri ale centrului de business care este parte integrantă din complex, proximitatea față de stația de metrou Anghel Saligny, perspectivele de a locui într-o zonă în continuă dezvoltare și accesul rapid la multitudinea de magazine si facilitati prezente chiar vizavi de proiect care asigură rezidenților un confort sporit.

Succesul proiectului este confirmat și de numărul mare de clienți care au dorit să își securizeze capitalul prin investiții în active imobiliare sau al celor care au cumpărat apartamente pentru copiii lor – tineri la început de carieră sau viitori studenți.

„Suntem optimiști cu privire la evoluția viitoare a vânzărilor și mă bucur să văd că din ce în ce mai mulți clienți își manifestă interesul pentru proiect și doresc să achiziționeze un apartament în HILS Pallady. Nevoia rezidenților de a putea regăsi, chiar în proximitatea locuinței, toate facilitățile de care au nevoie: de la locuri de joacă pentru copii, spații comerciale cu servicii diverse, parcarea supraetajată și termene rapide de finalizare au fost factorii decisivi care au influențat achiziția", spune Bogdan Bălașa, Business Development Manager în cadrul HILS.

Oficialul companiei spune că, din punct de vedere al cererii, segmentul rezidențial va continua să se mențină pe un trend pozitiv și anul viitor, apreciind că HILS Pallady va atinge un grad de ocupare de 100% înainte de încheierea și recepția lucrărilor. Referitor la tipul de apartament la cea mai mare căutare, Bălașa mărturisește că cererea este diversificată, în funcție de tipologia, nevoile și resursele financiare ale fiecărui client în parte: ”Celibatarii preferă unitățile cu două camere, familiile cu copii se uită, în principal, la apartamentele cu trei camere. Pentru unitățile de tip studio și garsoniere cererea vine fie de la părinți care doresc să investească în viitorul copiilor și să le asigure un spațiu de locuit, fie de la persoanele care au acces la capital în această perioadă și doresc să securize o investiție care să le aducă, pe viitor, un venit lunar constant”, a adăugat Bogdan Bălașa.

HILS este un dezvoltator de proiecte rezidențiale și mixed-use, având o echipa cu o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din România. Activitatea dezvoltatorului a fost puternic remarcată odată cu demararea proiectului HILS Pallady, acesta continuându-și, în prezent, expansiunea prin proiectele HILS Brauner și HILS Splaiul Unirii.

​Articol susținut de HILS Palady