Când este perioada optimă pentru a cumpăra piese de calculator? Urmează Crăciunul și mai poți găsi câteva oferte mai bune decât au fost de Black Friday. Dacă doriți să achiziționați componente pentru un computer nou sau pentru un upgrade, probabil veți putea economisi mulți bani, nu numai pe hardware, ci și pe software.

Reducere de Crăciun: Windows 10 Pro la 7,25 EUR, Office 2021 Pro la mai puțin de 15 EURFoto: keysfan.com

Dacă căutați să vă actualizați software-ul computerului, există câteva oferte destul de bune disponibile pentru dumneavoastră. Cu reducerile de Crăciun de la Keysfan.com puteți obține cel mai recent sistem de operare Windows pentru doar 7 euro.

Cele mai bune reduceri de Crăciun de software - până la 62% reducere la Windows și Office!

Iată câteva dintre opțiunile disponibile mai jos:

Cele mai bune cadouri - timp limitat, stoc limitat

Cadouri la pachet - Cumperi 1, primești 2, economisești mai mult! (Cu cod cupon: KFLE62)

Descoperiți mai multe pachete>>

50% reducere la Windows - Da, numai jumătate de preț! (Cu cod cupon: KFLE50)

Descoperiți mai multe Windows >>

Cel mai bun preț, toate pentru muncă și acasă! (Cu cod cupon: KFLE62)

Descoperiți mai multe Office>>

KeysFan.com este lider global în vânzarea de jocuri și chei software autentice. Au clienți din toate colțurile lumii și oferă asistență 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, împreună cu oferte grozave pentru toată gama noastră de chei software.

Contactați-i oricând înainte sau după comandă. Pur și simplu trimiteți un e-mail la Support@Keysfan.com și echipa de asistență pentru clienți se va ocupa de solicitarea dumneavoastră cât mai curând posibil.