​Șefii DSVSA București au ajuns la poliție după o altercație care ar fi avut loc în baia instituției, au declarat surse din poliție. Adjunctul a reclamat că a fost agresat de director pe motiv că i-ar fi folosit baia, iar acesta că l-a prins pe subaltern în „camera cu dulciuri”. În cauză a fost deschis un dosar penal.

HotNews.roFoto: Hotnews

Totul s-a petrecut în cursul ziei de luni, când directorul executiv adjunct a sunat la 112, reclamând că directorul executiv al DSVSA București l-a agresat și amenințat pe motiv că i-a folosit baia. La rândul său, acesta din urmă a spus că l-a prins pe subaltern „în camera cu dulciuri”.

”La data de 20 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla la locul de muncă a avut un conflict cu un coleg al său, fiind agresat și amenințat.La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate”, arată un comunicat oficial al Poliției Capitalei.

Potrivit poliției Capitalei, cei doi au fost duși la secție și audiați și a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințare.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.