Jaf duminică după-amiază la o casă de schimb valutar din municipiul Brăila, angajata societăţii fiind bătută de un individ cu cagulă şi cu capul acoperit cu o şapcă, relatează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit IPJ Brăila, incidentul a avut loc duminică în jurul orei 13:45, o femeie fiind cea care a sesizat Poliţia Municipiului Brăila cu privire la faptul că pe strada Calea Galaţi, în incinta unei societăţi de schimb valutar ar fi pătruns un bărbat care ar fi agresat-o pe angajata societăţii.

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică care l-au imobilizat pe bărbatul în cauză.

Acesta a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, în vârstă 34 de ani, din judeţul Galaţi.

În urma controlului corporal efectuat, asupra gălăţeanului au fost găsite mai multe bancnote, urmând a fi stabilită suma totală.

Angajata societăţii, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Braila, care a fost bătută de bărbatul cu cagulă, a fost transportă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în continuare fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Poliţiştii urmează să stabilească suma pe care a furat o individul din casa de schimb valutar, surse din rândul anchetatorilor precizând că ar putea fi vorba de circa 2.800 de euro.