Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, a încurcat cuvintele, joi, într-o conferință de presă susținută alături de premierul Nicolae Ciucă la Dolj. Astfel, referindu-se la premier, Grindeanu a spus ”a mințit”, după care s-a corectat imediat spunând ”a amintit”.

Sorin Grindeanu si Nicolae CiucaFoto: Captura video

”De asemenea, domul prim-ministru a minţit... a amintit şi de vizita noastră pe tronsonul II al drumului expres Piteşti-Craiova. Suntem optimişti că în prima jumătate a acestui an tronsonul II va fi dat în folosinţă, inclusiv variantele ocolitoare pentru Balș și Slatina”, a spus ministrul Transporturilor, precizând că speră ca mobilizarea constructorului, care e acelaşi pe tronsoanele doi, trei şi patru, să se menţină.

Declarația poate fi auzită la min.12.30

Cei doi au fost prezenți joi la sediul Consiliului Judeţean Dolj, unde s-a semnat contractul de finanțare, din fonduri europene, pentru extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Craiova.

Tot joi, cei doi au fost prezenţi pe Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, au avut o întâlnire cu reprezentanţi ai constructorilor, care i-au asigurat că proiectul de investiţii va respecta calendarul asumat în contract.