O polițistă și-a uitat arma din dotare într-o benzinărie din București, iar când s-a întors nu a mai găsit-o. Conform Poliției Capitalei, arma a fost descoperită apoi aruncată pe un teren viran.

PolitiaFoto: Politia Romana

Poliția Capitalei a transmis joi că, în urmă cu o zi, un agent de poliție de la Secția 9 a intrat in toaleta unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul.

Conform sursei citate, au fost alertați polițiștii aflați în teren și, pe baza imaginilor, a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat în același spațiu. Arma a fost recuperată de pe un teren viran unde fusese aruncată.

Atât femeia de 20 de ani care și-ar fi însușit arma, cât și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți pentru infracțiunea de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Poliția mai precizează că în cazul agentului, care lucrează la Poliția Capitalei din 2018, au fost declanșate cercetări. Surse judiciare au precizat pentru HotNews.ro că este vorba despre o polițistă.