Evenimentul în care afli totul despre video a ajuns la a doua ediție. VKRS este primul festival dedicat videoului, organizat de echipele Biz și Screen Native. În cadrul evenimentului te întâlnești online cu creatori, regizori, branduri, artiști, vloggeri, profesioniști și entuziaști deopotrivă, în cel mai bun cadru care îți explică și te face să trăiești totul despre acest format.

VKRS 2021Foto: BIZ

Urmărește înregistrarea conferinței mai jos:

Dacă anul trecut am vorbit despre producția video și Sfantul Graal al viralitații, toamna asta vrem să vă demonstrăm că oricine poate să facă video.

De la copii la profesioniști, oameni cu un telefon sau echipe complexe, plecând de la inspirație sau scriptare completă, toți știm și trebuie să adoptam formatul video, noul limbaj de comunicare.

Vino alături de noi și află cât de ușor se face astăzi video, de ce ai nevoie și cum trebuie să-l faci pentru tine sau afacerea ta, care sunt ultimele cifre și trenduri în domeniu și cum asta schimbă totul pentru tine.

O zi dedicată regelui video

VKRS a adunat de-a lungul a zece ore toate modalitățile de utilizare a video-ului, de la artă la vânzări, și va oferi privitorilor atât experiențele vizuale moderne, cât și informații utile celor care doresc să își promoveze brandul, să vândă prin intermediul video, să creeze conținut relevant pentru businessul lor sau să înțeleagă mai bine specificul fiecărei rețele sau mediu în ceea ce privește utilizarea videoului.

VKRS înseamnă un festival de 10 ore, care cuprinde discuții, prezentări, clipuri video și interviuri cu zeci de specialiști în acest format, artiști, creatori de conținut, oameni de marketing, antreprenori, despre evoluția, trendurile și, mai ales, modalitățile în care folosim eficient astăzi formatul video pentru obiectivele noastre.

Sfaturile creatorilor de conținut din România. Cum să produci cel mai viral video

Primul festival dedicat videoului, VKRS aduce alături de tine principalii creatori de conținut din România. Sunt oamenii pe care îi urmărești pe TikTok, pe YouTube sau pe Instagram și te bucuri de fiecare dată de câte ori publică un video nou. Dar cum se produce un astfel de video, ce fel de muncă este în spate? Și cum poți și tu să faci succes prin videouri publicate pe rețelele sociale?

Din partea brandurilor vom vedea cele mai bune exemple de abordare a comunicării prin materialele video. De ce o campanie de comunicare are succes mai mare în timp ce este prezentată în format video și cum au reușit să crească brandurile prin poveștile video.

Video Dream Team

În cadrul evenimentului îi puteți vedea, printre alții, pe Damian Draghici, Muzician, podcaster; Daniel Sandu, scenarist și regizor; Andrei Niculae, Prezentator Matinal, Virgin Radio, Silviu Faier, LIVE streamer; Catalin Striblea, realizator, Europa FM; Mihai Morar, Om de radio, podcaster; Alina Greavu, Creator de conținut, jurnalist și activist, Aluziva; Dorian Popa, Influencer; Raul Gheba - creator Sector 7, Cristian Delcea - cofondator Recorder, Alex Coteț - regizor de film, scenarist și producător, Ion "Lutzu" Cojocaru - Content Director, MRM//McCann, George Andreescu aka Gojira, Podcaster Aproximativ Discuții.

Parteneri cu viziune

A doua ediție a festivalului are ca partener principal brandul Lidl, unul dintre pionierii marketeri în adoptarea digitalului și a videoului în comunicare. Festivalul îi mai are ca parteneri la aceasta editie pe Telekom, Campofrio și Lify.ro.

Articol susținut de Biz