Traficul rutier a fost restricţionat în Capitală după ce 20 de maşini s-au ciocnit pe pasajul Nicolae Grigorescu. Din primele informații, accidentul nu s-a soldat cu victime. Șoferii circulau în coloană, așa că nu aveau viteză foarte mare.

Carambol cu masini pe pasajul Niciolae GrigorescuFoto: Captura Digi 24

Carambolul ar fi avut loc din cauză că asfaltul este acoperit cu gheață. Cel mai probabil, apa de la aspersoarele din zonă a înghețat pe asfalt. Din imaginile la fața locului se vede că este greu să se meargă chiar și pe jos pe șosea, relatează Digi24.

Șoferii au povestit că atunci când au ajuns pe pasaj, mașinile au început să alunece și s-au dus ca niște sănii din cauza gheții. Oamenii sunt nemulțumiți deoarece în București nu este polei, dar în zona respectivă este gheață din cauza aspersoarelor care au fost pornite noaptea. Joi dimineață au fost sub zero grade Celsius, așa că apa a înghețat.

Conform Brigăzii de poliţie rutieră Bucureşti, a fost restricţionat traficul pe ambele sensuri pe strada Iuliu Haţeganu, între Şos Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii, după ce mai multe vehicule s-au ciocnit. Se fac verificări la acest moment pentru stabilirea cauzelor accidentului, iar autoturismele avariate sunt ridicate, transmite News.ro