Noiembrie a dispărut, are loc vânzarea online Big 12.12 chiar în decembrie! 12.12 sau Double 12, o zi recunoscută popular drept versiunea din Asia de Sud-Est a Zilei single- ului și Black Friday. Dacă ați ratat ceva din promoțiile de Vinerea Neagră, atunci nu există într-adevăr cel mai bun moment pentru a obține articolele dorite decât ACUM în viitoarea reducere online Double 12. Începând de acum înainte la GoDeal24.com, merită să începeți să răsfoiți acum toate software-urile preferate, astfel încât să nu pierdeți din nou niciun articol din lista de dorințe.

Vânzarea Big Double 12: Office 2021 Mai puțin de 15 EUR, Windows 10 pentru 7 EURFoto: GoDeal24

Săptămâna aceasta, Godeal24 tocmai a lansat Big Double 12 Reducere, cu până la 62% reducere la prețul întreg și la produsele de reducere!

Produse fierbinți, preț special. (Nu este nevoie să utilizați codul de reducere)

Surpriză, Surpriză: Până la 50% reducere la Windows/ Cod cupon: GOLE50

Descoperiți mai multe Windows

Economii uriașe! Aceste produse beneficiază de o reducere de 62%/ Cod cupon: GOLE62

Descoperiți mai multe pachete

GoDeal24.com este lider global în vânzarea de jocuri și chei software autentice. Au clienți din toate colțurile lumii și oferă asistență 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, împreună cu oferte grozave pentru toată gama noastră de chei software.

Contactați-i oricând înainte sau după comandă. Pur și simplu trimiteți un e- mail la service@godeal24.com și echipa de asistență pentru clienți se va ocupa de solicitarea dvs. cât mai curând posibil.