Fostul prinicipe Nicolae, nepotul regelui Mihai I, a anunțat că el și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă cel de-al doilea copil.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • „De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, este mesajul transmis duminică pe pagina de Facebook a lui Nicolae al României.

El mai spune că cel de al doilea copil va veni pe lume în primăvara lui 2022.

Fostul prinicipe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, mai au o fetiță.

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena (mama sa).

Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.