Un bărbat care a fost implicat într-un accident de circulaţie, duminică, în județul Vaslui, le-a spus cadrelor medicale care au intervenit la faţa locului că şi-a ucis soţia şi fiul, acasă, conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Numarul 112Foto: EENA

UPDATE 13.40 Poliția Vaslui a anunțat că este vorba despre un bărbat de 79 de ani din localitatea Corni-Albeşti.

Polițiștii care au mers la locuinţa acestuia au găsit decedate două persoane: o femeie în vârstă de 79 de ani şi un bărbat în vârstă de 46 de ani - soția și fiul bărbatului.

”Acestea prezentau urme de violenţă la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia poliţiştilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a mai transmis Poliția Vaslui.

..............................

  • "Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui.
  • Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, conform Agerpres.

Din primele cercetări se pare că victimele ar fi decedat în urma unor lovituri cu toporul.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist.