Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a mers vineri la guvern pentru discuții privind subvenția la gigacalorie și a prezentat un test COVID pentru a putea intra, fiind în continuare nevaccinat. El a spus că se va vaccina vineri sau în weekend, însă nu știe cu ce ser.

Nicușor Dan Foto: PMB

În urmă cu exact o săptămână, Nicușor Dan spunea că în această săptămână își va face prima doză de vaccin împotriva COVID-19.

Vineri, primarul Capitalei a mers la guvern, iar pentru a avea acces a prezentat un test COVID, fiind în continuare nevaccinat.

  • "Am intrat pe baza unui test. Săptămâna asta mă vaccinez. Azi sau în weekend. Nu pot să spun (ce vaccin va face - n.r.), dar în două doze.
  • Ca să lămurim: am trecut prin boală, am avut imunitate naturală, am spus apoi că fac investigații și mă voi vaccina, ceea ce voi face", a afirmat Nicușor Dan.

Primarul Capitalei a spus în mai multe rânduri, întrebat de jurnaliști, că nu s-a vaccinat anti-COVID pentru că în urmă cu aproximativ jumătate de an a fost infectat cu noul coronavirus, după ce fetiţa sa a contractat infecţia la grădiniţă. Întrebat dacă este "antivaccinist”, Nicuşor Dan a negat vehement: "Nicidecum, nicidecum!".