Pe 1 decembrie, în Times Square din New York , un mesaj în limba română le ura ”La mulți ani românilor de pretutindeni”.

La multi ani in romana de 1 Decembrie in Times SquareFoto: Captura video

Compania Grow Business Development din Iaşi, specializată în consultanţă de afaceri, audit operaţional şi financiar, a achiziţionat spaţiu publicitar în cunoscuta piaţă Times Square din New York, pentru a le ura „La mulţi ani” românilor.

Fondatorul companiei, Anca Hreamătă, a declarat pentru News.ro că mesajul este proiectat pe un panou în celebra piaţă din New York, iar spaţiul respectiv a fost achiziţionat pentru două zile.

“Am vrut să marcăm Ziua Naţională şi am cumpărat spaţiu publicitar în Times Square. Le transmitem la mulţi ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla, iar mesajul nostru este vizibil timp de două zile. Mă mândresc că sunt româncă, iar prin compania pe care o conduc vrem să deschidem graniţele într-o perioadă în care România este greu încercată. Suntem bucuroşi că pe de o parte putem striga în gura mare că suntem brand românesc, dar pe de altă parte punem România la loc de cinste, acolo unde îi este meritul“, a afirmat Anca Hreamătă.

Totodată, fondatorul companiei de consultanţă din Iaşi, Anca Hreamătă, susţine că România trebuie promovată la nivel global şi că este bucuroasă că a reuşit să ofere acest moment special de Ziua Naţională. Anca Hreamătă i-a îndemnat pe români să aibă mai multă încredere în forţele proprii şi să fie curajoşi.

“Eu însămi am avut curaj. În plină pandemie, am renunţat la funcţia pe care o aveam într-o bancă importantă din România, pentru a deveni antreprenor“, a declarat Hreamătă.