Iohannis: 1 Decembrie este despre solidaritate / Vaccinarea e singura soluție / Evenimentele recente au condus la neîncredere în clasa politică

de I.B.     HotNews.ro
Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:13 Actualitate | Esenţial


Klaus Iohannis la Cotroceni
Foto: Presidency.ro
Preştedintele Klaus Iohannis a reiterat miercuri, în discursul rostit la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale, că obiectivul principal al României este democrația, viitorul nostru european și întărirea statului de drept care să genereze prosperitate pentru oameni.

Președintele a felicitat cadrele medicale pentru activitatea lor din pandemie și a îndemnat din nou la vaccinare, ca ”singură soluție” de a trece peste această criză.

Șeful statului spune că evenimentele din ultimele luni au declanşat sentimentul de neîncredere în clasa politică, subliniind că este vremea rezultatelor măsurabile şi a reformelor care au întârziat. El a remarcat că azi avem o soluţie atipică pentru guvernarea ţării.

”Avem resursele necesare ca să reușim”, spune președintele amintind că 1 Decembrie este despre solidaritate.Declarații Iohannis:

 • Trebuie să fim conştienţi că pandemia nu a generat doar o criză sanitară profundă, ci şi o criză a încrederii, valurile de ştiri false şi dezinformări tensionând suplimentar climatul social, deseori cu punerea în pericol a vieţii şi a demnităţii umane. În faţa acestor curente toxice, trebuie să reacţionăm.
 • În acelaşi timp, evenimentele ultimelor luni au accentuat sentimentul de neîncredere în clasa politică. De aceea, clasa politică în ansamblul ei are nu doar responsabilitatea, ci obligaţia de a recâştiga încrederea cetăţenilor prin fapte şi promisiuni îndeplinite, şi nu prin declaraţii de intenţie, care nu mai pot convinge astăzi.
 • Este vremea rezultatelor măsurabile şi a reformelor care au întârziat prea mult timp. Astăzi avem o soluţie atipică pentru guvernarea ţării, pentru a trece România peste o încercare istorică.
 • Dar această soluţie reprezintă, totodată, o oportunitate pentru politicieni de a arăta că au maturitatea de a pune pe primul loc interesul românilor, chiar cu preţul unor compromisuri personale şi doctrinare dificile", a spus şeful statului la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale.

Vă prezentăm în continuare textul discursului:

Excelențe,

Doamnelor și domnilor,

Dragi români,

La fiecare 1 Decembrie, de Ziua noastră Națională, simțim aceeași emoție puternică ce ne unește în jurul unei sărbători care ne aparține tuturor, indiferent de locul în care ne aflăm.

1 Decembrie este despre cum un ideal național, visat de generații întregi, a devenit realitate în 1918. 1 Decembrie este despre solidaritate, despre coeziune în jurul unor obiective comune, despre rememorarea tuturor reușitelor și a sacrificiilor care le-au făcut posibile.

1 Decembrie reprezintă însă și amintirea dificultăților, deloc puține, care ne-au marcat istoria, a perioadelor în care speranța părea pierdută.

Să onorăm memoria tuturor înaintașilor noștri care, prin jertfă, cu angajament și viziune, au construit o patrie a tuturor cetățenilor ei, un contribuitor responsabil la echilibrul și pacea în regiune.

România de astăzi este țara care și-a împlinit vocația democratică după Revoluția din Decembrie 1989.

Aderarea la Uniunea Europeană, eveniment de la care în curând se vor împlini 15 ani, a desăvârșit procesul de apropiere de valorile occidentale.

Participarea la construcția europeană și la dialogul internațional, fructificarea atuurilor geostrategice, economice sau culturale ale țării, toate se sprijină pe unitatea națiunii noastre, izvor al solidarității sociale și al coeziunii dintre cetățeni.

Sărbătorim astăzi Ziua Națională într-un moment marcat de griji și suferințe. Pandemia de COVID-19 constituie, în continuare, realitatea dureroasă a zilelor noastre.

Acest virus a răpit din mijlocul familiilor bunici, părinți, frați, surori, copii și prieteni. Pline de compasiune, gândurile mele se îndreaptă către familiile înlăcrimate ale celor care au pierdut lupta cu boala. Adresez un mesaj de încurajare celor în suferință, bolnavilor din spitale, urându-le însănătoșire grabnică și deplină.

Acum, mai mult decât oricând, trebuie să ne regăsim forța unității, să nu ne lăsăm pradă deznădejdii și să avem înțelepciunea de a alege să ne protejăm sănătatea.

Trebuie să facem tot ce ține de fiecare dintre noi pentru a nu mai avea un val atât de agresiv ca cel care a devastat națiunea noastră în această toamnă.

Singura cale pentru a pune punct pandemiei rămâne vaccinarea cât mai multor oameni. Nu există, dragi români, un alt drum decât acesta, al vaccinării, pentru a ne recâștiga normalitatea.

De Ziua Națională, transmit un mesaj special de respect și gratitudine personalului medical care se luptă până la epuizare pentru a salva vieți. Prin eforturi extraordinare, dumneavoastră, medici și paramedici, asistente și asistenți, infirmieri și ambulanțieri, voluntari, nu doar vă puneți în slujba celorlalți, dar ne dați tuturor încredere în forța societății noastre!

Ziua Marii noastre Uniri este de acum înainte legată de exemplul dăruirii pentru semeni a corpului nostru medical.

Doamnelor și domnilor,

Trebuie să fim conștienți că pandemia nu a generat doar o criză sanitară profundă, ci și o criză a încrederii, valurile de știri false și dezinformări tensionând suplimentar climatul social, deseori cu punerea în pericol a vieții și a demnității umane. În fața acestor curente toxice, trebuie să reacționăm.

În același timp, evenimentele ultimelor luni au accentuat sentimentul de neîncredere în clasa politică.

De aceea, clasa politică în ansamblul ei are nu doar responsabilitatea, ci obligația de a recâștiga încrederea cetățenilor prin fapte și promisiuni îndeplinite, și nu prin declarații de intenție, care nu mai pot convinge astăzi. Este vremea rezultatelor măsurabile și a reformelor care au întârziat prea mult timp.

Astăzi avem o soluție atipică pentru guvernarea țării, pentru a trece România peste o încercare istorică. Dar această soluție reprezintă, totodată, o oportunitate pentru politicieni de a arăta că au maturitatea de a pune pe primul loc interesul românilor, chiar cu prețul unor compromisuri personale și doctrinare dificile.

Nu trebuie să uităm nicio clipă că obiectivul nostru fundamental este asigurarea viitorului democratic și european al României, stabilitatea și buna funcționare a statului.

Doar cu voință politică vom reuși să construim consens, nu numai declarativ, ci și prin acțiuni concrete, care să genereze progres și prosperitate pentru oameni. Sunt optimist că lucrurile vor funcționa și că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Pandemia va lua sfârșit la un moment dat și noi va trebui să fim pregătiți până atunci pentru a recupera decalajele încă foarte mari pe care le avem în raport cu țările din vestul Europei.

O societate trainică, sănătoasă și durabilă se construiește printr-un efort comun, prin muncă și sacrificii, prin punerea în prim-plan a agendei publice.

Este important să învățăm cu toții din lecțiile trecutului, ca să ne putem ghida mai bine acțiunile prezente și viitoare.

Să fim conștienți că împreună, uniți de aceeași parte a baricadei, vom putea să depășim aceste crize și vom reuși să redobândim echilibrul în societatea noastră.

Dragi români,

Astăzi, când celebrăm 103 ani de la Marea Unire, lecția solidarității este mai vie și mai actuală ca oricând.

Istoria ne-a demonstrat de nenumărate ori că, dacă rămânem uniți, putem să ne adaptăm oricăror realități și tendințe și că depinde de voința noastră, ca națiune, să trecem cu bine peste toate provocările.

Ca și în atâtea alte momente definitorii ale trecutului nostru, avem și acum resursele necesare, instrumentele potrivite și voința de a reuși. Vă îndemn, așadar, să privim cu speranță spre viitor!

Tuturor românilor, oriunde vă aflați astăzi, vă urez „La mulți ani!” și vă doresc multă sănătate!

La mulți ani, România! (presidency.ro)


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7995 vizualizari

 • +97 (105 voturi)    
  Solidaritate ?! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:21)

  Edmond_Nicolaus [utilizator]

  Solidaritate cu Klaus Iohannis?! Democratie cu PSD-ul pe care l-ai adus in Guvern?! Intarirera statului de drept dupa ce ai incalcat Constitutia?!

  Astept cu rabdare suspendarea. Voi vota cu creion chimic, ca sa adaug si un pic de saliva peste X-ul cu pricina.
  • +55 (61 voturi)    
   Domnul Presedinte are o problema de morala! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:08)

   AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Edmond_Nicolaus

   Ne spune ca: "Evenimentele recente au condus la neîncredere în clasa politică." Gura pacatosului adevar graieste.
   Placuta suedeza ramane, Iohannis! Doar schimbam PSD cu USL.
  • +26 (28 voturi)    
   Un gunoi (Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:52)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui Edmond_Nicolaus

   Stau la coada la referendum, pe cuvant de onoare!
 • +16 (54 voturi)    
  politicieni sunt ok, Iohannis nu e ok (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:24)

  gigel12345 [utilizator]

  Nu avem o neincredere in clasa politica.
  Avem o neincredere in Iohannis.
  • -24 (30 voturi)    
   Exact invers! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:36)

   traianw [utilizator] i-a raspuns lui gigel12345

   Avem 100% incredere in Ioha, si minus 100% incredere in politicieni. Ioha, da-i inainte, tot inainte!
  • +4 (4 voturi)    
   vulpe batrana.. (Joi, 2 decembrie 2021, 13:10)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui gigel12345

   Iohannis stie foarte bine ce face.

   Cand vorbeste de "neincredere in clasa politica", incearca sa pozitioneze USR la gramada cu restul. Apoi mai baga si un pic de "toxic", "dezinformare", ca sa ramana tot prostul cu ideea ca in politica toti sunt la fel si nici o informatie nu e credibila, deci nu trebuie sa mergi la vot...
   Pentru noul FSN, asta este solutia supravieturirii - prostimea sta acasa, membrii de partid si familiile merg la vot. Plus toate legaturile stranse ale unor parlamentari psd cu clanurile interlope.. si ies 3-4 milioane de voturi. Mai mult nu trebuie, cand prezenta la vot e 30%.
 • +77 (85 voturi)    
  saracie (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:24)

  cristi22 [utilizator]

  ”Avem resursele necesare ca să reușim” - da, dar el a ales PSD in timp ce resursele emigreaza...
  • -3 (5 voturi)    
   Românii au ales, nu Johannis. (Joi, 2 decembrie 2021, 8:54)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui cristi22

   De ce ești prost și nu înțelegi? Democrația hotărăște cine guvernează. Ai dreptul să faci campanie electorală, să lămurești oamenii cu cine să voteze ,cât timp este perioada de campanie electorală. Felul în care vorbești nu va aduce voturi celor pe care-i preferi tu. După alegeri ești obligat să te supui votului majorității și poți plânge până la următoarele alegeri, pe care ai șanse să câștige cine vrei tu, dacă îți vine mintea la cap și vei vorbi civilizat.
   • +2 (2 voturi)    
    Civilizat.. (Joi, 2 decembrie 2021, 13:21)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

    O fi "civilizat" sa castigi alegerile spunand ca vei lupta impotriva "pesedeee", si imediat ce te-ai vazut cu sacii in caruta sa te aliezi cu acelesi "pesedeee"?..
    De ce? Ca a insistat USR sa existe reguli clare si transparente de alocare a fondurilor publice. Asta e clar pentru toata lumea..

    Hai sa spunem lucrurilor pe nume. O majoritate de fraieri nu merg la vot. Din aia care merg la vot, voteaza PSD doar pomanagii si hotii.
    Te deranjeaza adevarul?.. Ma doare fix in cot. Asta e adevarul. Oricat ai ambala rahatul, pute la fel de tare cand deschis cutia sa vezi ce ai primit.
    Oricat te-ai chinui sa pari mare domn stilat, cand te uiti in oglinda, minciuna si ticalosia nu dispar.
 • +70 (80 voturi)    
  Oare el realizeaza cat de ridicol suna (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:26)

  Tyrion.lann [utilizator]

  "De aceea, clasa politică în ansamblul ei are nu doar responsabilitatea, ci obligaţia de a recâştiga încrederea cetăţenilor prin fapte şi promisiuni îndeplinite, şi nu prin declaraţii de intenţie, care nu mai pot convinge astăzi."

  Pai nu chiar dumnealui este cel ce s-a remarcat exclusiv prin declaratii, si fara nici o fapta si promisiune indeplinita?
  Romania Educata
  Care a fost finalitatea acesteia dincolo de declaratii, exact ce condamna dumnealui acolo?
  • +5 (5 voturi)    
   Insipid (Joi, 2 decembrie 2021, 7:23)

   acret [utilizator] i-a raspuns lui Tyrion.lann

   Domnul presedinte intradevar a avut ghinionul de a avea PSD la guvernare in mare parte a mandatului sau insa atunci cand a avut ocazia sa impuna PNLul cu celelalte partide de dreapta si sa MEDIEZE diferentele dintre partide nu a facut-o.
   Cand e prea complicat pare a nu se implica, ca si cum el e deasupra tuturor ... un om mai insipid ca asta nu am mai vazut.

   Sincer, cu toate ca a beneficiat din plin de un val de simpatie din partea liderilor tarilor vestice, nu a fructificat nimic ... un presedinte mai fad nici ca se putea. Singurul lucru notabil din toata perioada petrecuta cu el presedinte a fost atunci cand a iesit in strada sa protesteze impotriva ordonantei 13. Insa si atunci nu sunt sigur ca nu a fost un accident.

   E o MARE dezamagire pentru mine. Se putea si mai rau insa avem nevoie de un alt fel de presedinte ce poate face mai mult decat sa ne plictiseasca cu truisme de tagma celor din articol.
 • +56 (60 voturi)    
  "Dragi români, de Ziua națională vă îndemn... (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:30)

  2mai [utilizator]

  să mai dați o șansă PSD!"
 • +40 (48 voturi)    
  oare (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:30)

  vax-albina [utilizator]

  Nu ar fi putut adăuga niște scuze? Un pic de autocritică, ceva? Tupeu maxim.
  E și vina mea că i-am dat ocazia să mă păcălească.
 • +55 (61 voturi)    
  Rusine (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:31)

  George. [utilizator]

  Imi e rusine ca am un asemenea presedinte!
  • +27 (37 voturi)    
   Imi e rusine ca l-am votat (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:38)

   traianw [utilizator] i-a raspuns lui George.

   Mai mare decat vina lui ca m-a pacalit, este vina mea ca m-am lasat pacalit.
   Recunosc.
   • +21 (25 voturi)    
    Mie mi-e scarba! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:37)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui traianw

    Stiam ca este premierul de la Grivco, dar am crezut ca nu se va preda peeeseeedeee!
    Credeam ca va avea decenta sa respecte pe cei care au inghetat in Piata Victoriei, pe cei care au luat bataie tot acolo... Si cand colo?
    Nemernicul ne-a predat pe toti ciumei rosii!
    Mi-e atat de lehamite incat scarnba ma ineaca!
    Mi-a inselat pana si ultima farama de speranta!
    Am impresia ca pana si injuraturile la adresa lui sunt mangaieri!
    Asta este tovarausl presedinte; zoaie.
    Mamaia mea spunea ca laturile se dau la porci, zoaiele nici macar asta nu merita!
   • +3 (19 voturi)    
    Si mie (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:42)

    Un_individ [utilizator] i-a raspuns lui traianw

    Nici acum nu stiu cine ar fi fost mai rau dintre analfabeta pesedista sau cartita asta. Mai bine nu mai mergeam la vot!
  • +11 (15 voturi)    
   da si se inscrie (Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:25)

   Levellers [utilizator] i-a raspuns lui George.

   perfect in galeria presedintilor pe care i-a avut Romania.
 • -15 (49 voturi)    
  eu am incredere in PSD,PNL si USR (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:40)

  tahomir [utilizator]

  ca sunt aceeasi mizerie. Pe restul inca nu i-am vazut.
 • +27 (31 voturi)    
  azi (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:41)

  zot [utilizator]

  il las ca e ziua romanilor;
  putea sa taca, ca de obicei, ca atunci cand deschide
  gura sau incep urzelile... e vai de romani
 • +5 (63 voturi)    
  vaccinare obbligatorie (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:48)

  oareconteaza [utilizator]

  "Ursula von der Leyen: UE trebuie să ia în calcul introducerea obligativității vacccinării antiCovid". Se intoarce nazismul ?
  • -13 (49 voturi)    
   Normalitate se numeste! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:25)

   AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui oareconteaza

   Libertatea ta se termina acolo unde imi incalca libertatea mea de a fi sanatos. E simplu: nevaccinatii sunt de 500% mai contagiosi decat cei vaccinati si umplu sectiile de ATI nepermitand altor bolnavi de alte boli sa se trateze. Se moare pe capete din cauza voastra. Am ajuns rasul Europei si al lumii. Am ajuns sa avem intr-o zi mai multi morti decat in toata lumea datorita unor imbecili ca tine! Pleaca in Rusia sau China, din care te inspiri!
   • +4 (36 voturi)    
    ... (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:46)

    oareconteaza [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

    Ai toata libertatea sa te vaccinezi, cine iti incalca libertatea ? Daca vrei sa te vaccinezi, esti invitatul meu. Cum ai ajuns la concluzia ca se moare pe capete si ca daca esti vaccinat esti mult mai putin contagios ? Te-ai uitat la TV, sau cum ? Ca se face multa propaganda nu ai cum sa iti dai seama, pentru ca atata poti.

    Daca nu stii iti aduc aminte ca toti suntem datori cu o moarte. Ori ca mori ca un idiot fricos ori ca mori mai destept si mai liber tot moarte se numeste din pacate.

    Dupa cum cred ca poti sa iti dai sema nu sunt in spital si nici nu am fost vre-odata "pentru Covid" si a trecut aproape un an de cand a inceput circul.
   • +1 (27 voturi)    
    Mai nou prostul nu e numai fudul ci si indignat.. (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:50)

    Idiotul_fUtil [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

    Ca sa fie implinit.
   • -1 (5 voturi)    
    Prostia nu-i considerată știință. (Joi, 2 decembrie 2021, 8:59)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

    Așa-că teoria ta că, cei vaccinați sunt mult mai contagioși decât cei nevaccinați, arată nivelul enorm de prostie ,în care conviețuiești. Nu ai auzit de anticorpi și ce fac aceștia, iar vaccinul crezi că-i o pomadă periculoasă !
  • +12 (30 voturi)    
   da (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:36)

   martel55 [utilizator] i-a raspuns lui oareconteaza

   doar cu alt nume, acum se chema progresism
  • +4 (20 voturi)    
   S-a intors. (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:38)

   traianw [utilizator] i-a raspuns lui oareconteaza

   Cu spatele la popoare.
  • +5 (31 voturi)    
   Nu (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:40)

   ABBV [utilizator] i-a raspuns lui oareconteaza

   se intoarce marxismul .....toti trebuie sa fie egali ...deja in mica agricultura de gospodarie a inceput sa se vada ...."Legea porcului" j) să nu crească în exploataţie scroafe şi/sau vieri folosiţi pentru reproducere - această condiţie nu se aplică exploataţiilor comerciale; ....asta asa mai recenta ,....
   Poate ar trebui sa treaca si Romania la modelul Norvegian membru doar in piata unica nu si in uniune.
   • +6 (8 voturi)    
    Poti sa le spui comunisti direct... (Miercuri, 1 decembrie 2021, 22:18)

    FortApache [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

    Unii imbuibati la conducere si ceilalti "egali"...in fatza lor :)))

    Fereasca Dumnezeu de prostia umana adunata intr-un loc....
   • 0 (4 voturi)    
    daaaa, (Joi, 2 decembrie 2021, 8:28)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

    si trebuie sa dea si cu var pe gard!

    "Cand se ia cate-o masura,
    Lumea-njura
    Pe agentul sanitar
    Si-l intreaba fara noima:
    - Ce-ai cu noi, ma?
    Pentru ce sa dam cu var?..."

    G.Toparceanu, Vara la tara.
 • +34 (40 voturi)    
  . (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:55)

  Sarmat [utilizator]

  Tradator.
 • +19 (35 voturi)    
  Sefu! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 17:58)

  Orbu_Braila [utilizator]

  Acceptarea pesedismului e doar un efect de booster! Pssst sa nu ne auda Ursula ca ea nu accepta comentarii. Ne vrea intepati pe toti.
 • +26 (42 voturi)    
  Corectare (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:00)

  we have a problem [utilizator]

  Președintele a felicitat cadrele medicale pentru activitatea lor din pandemie și a îndemnat din nou la vaccinare, ca ”singură soluție” de a trece peste această criză.
  A uitat sa mentioneze ca vaccinarea este din 6 in 6 luni, adica de doua ori pe an, pana la sfarsitul vietii!
  Votez pentru suspendarea astuia.
  • +5 (11 voturi)    
   Vaccinare pana la sfarsitul pandemiei (Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:45)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui we have a problem

   E ca la gripa, apare o tulpina noua, mai bagam un vaccin...
 • +25 (31 voturi)    
  Evenimentele? (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:00)

  Ion_RoaitaDA [utilizator]

  Adica evenimentele in sine, nu clasa politica au determinat neincrederea, nu?
  Clasa politica e decuplata de evenimente atunci.
  Ce fumeaza asta, si nu ne da si noua sa ne `decuplam` de la realitate?
 • +30 (36 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:05)

  [anonim]

  • +16 (22 voturi)    
   El face parte din STATUL ESUAT... (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:51)

   Cetateanul revoltat [utilizator] i-a raspuns lui

   ... unde am ajuns sub sloganul "lucrului bine facut"
   Nu poate sa nege nimeni faptul ca omul distruge tara cu temeinicie si abnegatie!
   Ce vedem azi in tara e rezultatul lucrului bine facut. Cred ca PSD se inchina, se freaca la ochi si nu le vine sa creada ce pomana pe capul lor cu un asa Presedinte!
   P.S. Marturisesc ca nu i-am ascultat si nici nu i-am citit discursul, de teama sa nu mi se faca greata. Pentru mine, acest om nu mai exista, nu mai suport sa-l vad sau sa-l citesc. Imi sunt de ajuns nenorocirile pe care le lasa in urma lui.
   • -13 (19 voturi)    
    xexe (Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:21)

    transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanul revoltat

    Si tu faci parte din statul rus. Marturisesc ca nu citesc ce trolati, cand m-am prins ca esti #rus te DEMASC asap
 • +29 (37 voturi)    
  Bai..... (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:06)

  Task Damager [utilizator]

  nu ma enerva!!! Si asa imi pare rau ca te-am votat!
  Te-ai bagat in pat cu pesedeaua! Hai sictir!
 • +28 (38 voturi)    
  Bla, bla (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:11)

  Koczka [utilizator]

  Suna bine textele scrise de consilieri și citite cu greutate de un funcționar care nu reușește sa transpună în practica dezideratele enunțate.
  Ultima gafa "nefacuta' de acest presedinte carw confunda funcția pe care o ocupa.cu propria persoana este neinvitarea la evenimentului de sarbatorire la Cotriceni a reprezentantilor a doua partide parlamentare: USR si AUR
  In concluzie presedintele Iohannis este un personaj care dezbina si a carui activitate e marcata de multe derapaje anticonstitutionale.
  • +24 (30 voturi)    
   abia acum te-ai prins? (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:01)

   Gogu_cel_viteaz [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

   mie mi s-a parut de-a dreptul penibil cand a refuzat sa poarte o dezbatere cu Dancila la ultimele alegeri. O fi aia proasta, dar intr-o democratie dialogul primeaza. Si apoi, daca-i atat de proasta, da-i ocazia sa se mai faca inca o data de ras.
   Asta e un tradator de neam pus numai pe dezbinare, iar trolii rusi sunt mici copii fata de el.
 • +9 (25 voturi)    
  Cum omicron ne-a demonstrat... (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:19)

  andipetre [utilizator]

  ...vaccinarea in alianță cu PSD e singura solutie.

  Delta a a ocolit partial imunitatea la proteinele spike generate de vaccin, infectandu-i pe vaccinati, dar in masura mai mica decat pe nevaccinatii care nu au facut boala. Omicron ocoleste si mai mult imunitatea. Deci vaccinati-va cu acelasi produs ineficient, care, btw, in 6 luni isi pierde oricum efectul. Ca "guvernul lui".

  Logic, Klaus Peee-seee-deee Iohannis!
 • +16 (20 voturi)    
  Dn. "presedinte" ! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:24)

  Rarara [utilizator]

  ... just f@ck off ! Really! Nici un pic de respect sasule!
 • +18 (20 voturi)    
  o sansa pierduta sa taci! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:24)

  trem [utilizator]

  Era asa de simplu...faceai ceea ce faci de obicei. Te puteai duce la un ski sau un golf. Era mai bine si pentru tine, ca noi deja ne-am obisnuit. Hai sanatate si poate ne lasi si pe noi in pace!
 • +5 (23 voturi)    
  pai (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:34)

  martel55 [utilizator]

  ce legatura mai are democratia cu ce se intampla azi in Romania si in UE?ce democratie e aia cand esti amenintat cu pierderea locului de munca, cu amenzi usturatoare si cu pierderea libertatii doar pentru ca nu vrei sa iti injectezi niste seruri epxerimentale care au unixc rezultat umplerea conturilor unor baieti destepti cum ar fi, printre altii, Herr von der Leyen? daca tot ne-am afudnat intr-o dictatura a uneio elite obbsedate d ebani si inginerii sociale, macar sa nu mai aiba tupeul sa pretinda altceva, sa aiba curaj , cumau chinezii, sa spuna pe fata ca ii intereseaza drepturilecetatenilor, ci doar interesele celor care conduc vremelnic noua inchisoare a apopoarelor numita UE
 • +18 (26 voturi)    
  Vorbeste despre solidaritate (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:48)

  galeo [utilizator]

  Campionul dezbinarii romanilor.
 • +16 (20 voturi)    
  Robot cu soft piratat! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:49)

  remicristian [utilizator]

  Omul pare dintr-un film prost cu roboti!
  Se pare ca cineva ii umbla la soft si de unde parea ca functioneaza bine in ultimii sapte ani a inceput sa linga acolo unde a scuipat, mai pe romaneste spus! Or fi ceva dosare in spate cu care este manevrat sau e doar un om de paie in mina serviciilor care controleaza din ce in ce mai pe fata viata politica. Intoarcerea de 180 grade facuta in atitudinea fata de PSD si flegma aruncata in fata celor ce l-au votat era de neimaginat si este de neiertat! Incep sa cred ca ne doream atit de mult sa scapam de PSD ca am vazut in Iohanis ceva ce de fapt nu era! Cu asta sperantele mele s-au cam epuizat! Sper sa nu ajungem sa traim intr-o cazarma cu desteptare la goarna si mincare la cazan! Am mai trait asta si nu mi-a placut!
 • +14 (20 voturi)    
  Prea târziu (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:52)

  CuNume [utilizator]

  Mi-am cumpărat deja crose de golf.
 • +20 (22 voturi)    
  Look who's talking!!! (Miercuri, 1 decembrie 2021, 18:57)

  Fu Leng [utilizator]

  Bah, e horror, a vorbit Dulapu'....dupa luni de vegheat cu atentie si ingrijorare. I-a dat dezlegare la vorba pesedeu??? Cum e Johanescu sa fii slugul lui Ciolancu?
 • +10 (16 voturi)    
  Intrebare (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:04)

  Casargoz [utilizator]

  A fost lume multă la defilare?
  • +9 (17 voturi)    
   lume, da (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:54)

   revo [utilizator] i-a raspuns lui Casargoz

   oameni, putini, doar cei cu banner-ul: "Iliescu a chemat minerii, Iohannis a chemat PSD-ul".
  • +9 (9 voturi)    
   au fost multi oameni (Miercuri, 1 decembrie 2021, 21:56)

   Gogu_cel_viteaz [utilizator] i-a raspuns lui Casargoz

   dar au fost tinuti departe de zona oficiala. Cred ca se lasa cu huiduieli, mai ceva ca pentru Basescu
 • +9 (15 voturi)    
  Eu zic (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:24)

  mircea112 [utilizator]

  Eu zic ca ar fi bine niste solidaritate Iohannis - Dragnea.

  A iesit Dragnea sa intre si Iohannis un pic, din solidaritate, nu de altceva!
 • -1 (11 voturi)    
  ceva interesant (Miercuri, 1 decembrie 2021, 19:49)

  Ion_RoaitaDA [utilizator]

  De ce nu apare SRI in ultimii ani in nicio declaratie a oricarui politician sanatos la cap?
  AUR s-a nascut din nimic?
  Niciun serviciu, intern sau extern, nu a contribuit cu nimic?
  SRI doarme si e platit sa doarma?
  • 0 (0 voturi)    
   pai ... (Joi, 2 decembrie 2021, 15:07)

   GNG [utilizator] i-a raspuns lui Ion_RoaitaDA

   ... s-a nascut cum s-au nascut toate partidele din tara?
   De ce trebuie sa ancheteze SRI aparitia unui partid? Suntem o tara democratica, din cate stiu, nu am auzit de partid interzis. Daca vrei sa iti faci partid, esti liber sa incerci. Cred ca o sa apara partidul celor nemultumiti de actuala clasa politica, trebuie sa ceara aprobare de la SRI? Ce crezi, numarul nemultumitilor este mai mare decat cel al multumitilor?
 • +14 (16 voturi)    
  Tradator (Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:23)

  Udy [utilizator]

  Ne-ai tradat pe toti care te-am ales, si ai calcat principiile in picioare. Esti un jeg
 • +21 (21 voturi)    
  esti un mare magar (Miercuri, 1 decembrie 2021, 20:49)

  iv_2015 [utilizator]

  punct.

  a, si un mare mincinos.
  si un hot.
  si ... cred ca esti doar un mediocru oportunist.
  care a ajuns acolo cocotat pe sperantele astora ca noi.
  care am crezut in tine.

  magarule
 • +16 (16 voturi)    
  iohannis e un cal troian (Miercuri, 1 decembrie 2021, 21:48)

  Remarque [utilizator]

  Asa a fost si asa ramane: un baron local mincinos.
 • -8 (10 voturi)    
  Iohanis o fi inghitit cu cocoloase pesedeul (Miercuri, 1 decembrie 2021, 22:20)

  FortApache [utilizator]

  ...de data asta...insa a scapat Romania de Orban si e mare lucru :)))
 • +5 (5 voturi)    
  STF.. (Joi, 2 decembrie 2021, 4:16)

  DanIoan [utilizator]

  ..peste tot tradatorule
 • +2 (2 voturi)    
  Dezbinatorul (Joi, 2 decembrie 2021, 10:48)

  Ibit [utilizator]

  Vorbeste de solidaritate ....
 • +1 (3 voturi)    
  Singura solutie = inca o revolutie (Joi, 2 decembrie 2021, 11:58)

  MTTRN [utilizator]

  Care sa mature tot e inseamna servicii, justitie, clasa politica


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by