Da, a venit din nou acea perioadă din an când majoritatea magazinelor reduc prețurile. Black Friday a devenit și în România un eveniment destul de așteptat, chiar dacă la noi în țară nu este un eveniment care se întâmplă într-o singură zi. Majoritatea magazinelor aleg să țină reducerile pe o perioadă mai lungă de timp. Și asta nu este un lucru rău, evident, cu condiția ca reducerile să fie avantajoase.

Oferte Huawei de Black Friday 2021Foto: Huawei Consumer BG

Huawei a ales să desfășoare campania deBlack Friday pe o perioadă de o lună, până pe 5 decembrie, magazinul online www.huaweistore.ro vine cu reduceri foarte bune la toate categoriile de produse.

Hai să vedem câteva dintre produse aflate la reducere de Black Friday în Huawei Store.

Laptopuri pentru toate buzunarele

Una dintre cele mai căutate categorii din cadrul magazinului online Huawei, segmentul laptopurilor, are prețuri promoționale la cele mai îndrăgite modele, care sunt disponibile pe toată perioada campaniei.

MateBook X Pro cu procesor Intel Core i7 poate fi găsit la prețul de 7.399 lei în configurația 16G+512GB și la 8.299 lei în configurația cu o memorie mai generoasă de 16GB+1TB.

MateBook 13 vine la prețul avantajos de 3.999 lei, iar Seria MateBook D are și ea parte de prețuri speciale, astfel că MateBook D15i5 dispune de prețul de 3.899 lei și MateBook D14 i5 la 3.399 lei, iar unul dintre cele mai performante laptopuri din categoria sa, MateBook D15 i3, vine la prețul de 2.799 lei.

În plus, toate laptopurile incluse în campanie vin în bundle cu rucsac și mouse.

Tablete și ceasuri smart

Tableta MatePad 11 poate fi găsită la 1.999 lei, împreună cu tastatură și M-Pencil, în timp ce, HUAWEI WATCH 3 Pro este disponibil la prețul de 1.699 lei, varianta Brown și la 2.299 lei, cel cu curea Titanium Grey.

HUAWEI WATCH 3 îl găsim la prețul de 1.499 lei, iar toată seria vine cu o curea în plus pentru prețul de doar 9,99 lei. Pachetul bundle cu curea este disponibil și pentru WATCH GT 2 42mm care vine la prețul de 599 lei, dar și pentru Band 6 și seria WATCH FIT.

Căști și boxe

De asemenea, și categoria audio are parte de reduceri atractive. Cele mai noi căști lansate de Huawei, FreeBuds 4 pot fi găsite la prețul de 499 lei și vin în bundle cu o carcasă, FreeBuds 4i au prețul de 249 lei și FreeBuds Pro pot fi achiziționate pentru suma de 549 lei, în timp ce boxa Sound X poate fi găsită la prețul de 799 lei, împreună cu periuța de dinți inteligentă, Lebooo Smart Sonic.

Așadar, până pe data de 5 decembrie ai timp să te decizi ce cadou să faci persoanei dragi sau ție.Black Friday poate fi găsită pe Huawei Store.

Articol susținut de Huawei Consumer BG