Deputatul PSD Laura Vicol, avocata Alinei Bica și a mai multor personaje controversate, este noul președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților și promite că va face "totul pentru ca activitatea acestei comisii să fie la înălțime". ”Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român", a reacționat deputatul USR Silviu Dehelean, membru în comisia juridică.

HotNews.roFoto: Hotnews

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a fost condusă de Mihai Badea de la USR, care joi a fost schimbat din funcție, iar noua coaliţie PNL-PSD-UDMR a votat-o pe Laura Vicol de la PSD, avocata mai multor personaje controversate.

Sunt un om echilibrat și apreciez lucrul în echipă

Laura Vicol a scris, pe Facebook, că este prima femeie președinte al acestei comisii.

  • "Le mulțumesc colegilor care mi-au acordat sprijinul pentru a ocupa funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
  • Prima femeie președinte al acestei comisii.
  • Le promit și lor, dar și celor care nu mă vor în această funcție că voi face totul pentru ca activitatea acestei Comisii să fie la înălțime.
  • Sunt un om echilibrat și apreciez lucrul în echipă", a scris Vicol pe Facebook.

Deputat USR: "Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică și criminalitate este cea care va face legi pentru justiție în România"

Alegerea Laurei Vicol la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților a fost taxată de mai mulți parlamentari USR, între care Silviu Dehelean, membru al comisiei, care spune că Vicol "a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român".

  • "Laura Vicol, reprezentanta Alinei Bica, fostă procuroare DIICOT inculpată pentru corupție, a clanului Cămătarilor cu conexiuni în zona PSD, a lui Daniel Dragomir, SRI-istul care a angajat firmă israeliană de securitate pentru a o urmări și intimida pe Laura Codruța Kovesi, prietena Elenei Bădescu și a Olguței Vasilescu.
  • Ea a fost votată azi de PSD, PNL și UDMR ca președintă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, cea care ar trebui să repare legile justiției multilate deja de Liviu Dragnea. Sunt curios cum se simt colegii mei de comisie juridică de la PNL Cristian Bacanu, Cupsa Ioan, Michael Gudu, Gabriel Andronache si ceilalți, pentru ca au susținut acest nou presedinte al Comisiei juridice.
  • Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică și criminalitate este cea care va face legi pentru justiție în România. Pentru cine credeți că argumenta din noua poziție?
  • Mulțumim Iohannis, mulțumim PNL", a scris Dehelean pe Facebook.