Grenke s-a născut acum 43 de ani în Germania din dorința fondatorului său Wolfgang Grenke de a oferi companiilor posibilități atractive de închiriere a echipamentelor de birou care deveneau tot mai populare în acea perioadă. Ideea s-a dovedit un succes și afacerea s-a extins rapid ajungând să fie astăzi un grup de companii multinaționale, prezent în 33 de țări, care oferă o gamă largă de servicii financiare.

Grenke - finanțare echipamenteFoto: Grenke

Grupul este activ în România prin două sucursale, prima deschisă în 2007 la București, iar cea de-a doua în 2013 la Cluj, și pune la dispoziția afacerilor locale un portofoliu cuprinzător de soluții de închiriere echipamente și vânzare cu plata în rate pentru software. Atât companii de mari dimensiuni, cât și întreprinderi mici și mijlocii sau PFA-uri (persoane fizice autorizate) pot accesa prin GRENKE soluții adaptate nevoilor lor.

"Născută din spiritul antreprenorial, GRENKE înțelege provocările cu care se confruntă antreprenorii în încercarea de a reuși în afaceri. Experiența noastră cu IMM-urile ne-a învățat în principal cum funcționează companiile și de ce au nevoie. Din acest motiv ne-am stabilit obiectivul de a furniza soluții care iau greutatea de pe umerii antreprenorilor. Suntem și vom rămâne un partener de încredere pentru toți cei care nu încetează să își pună în aplicare ideile creative, venind în spijinul lor cu soluții simple și rapide", spune Liviu Bănulescu, Director General Grenke România.

În prezent, indiferent de domeniul în care activează, o afacere are nevoie de tehnologii și echipamente de ultimă generație pentru a crește eficiența și productivitatea proceselor de lucru și pentru a deveni mai competitivă. Provocarea este însă una dublă: aceste tehnologii/echipamente au costuri ridicate de achiziție și sunt înlocuite rapid de altele mai avansate pe o piață aflată în continuă dezvoltare. GRENKE oferă soluțiile optime pentru depășirea acestor provocări: de la închiriere de echipamente până la vânzarea cu plata în rate a software-ului, companiile pot lua decizia potrivită nevoilor lor și astfel beneficia de cele mai noi tehnologii fără a avea capitalul afectat.

Închirierea prin GRENKE este cea mai bună alegere pentru afacerile care doresc să își păstreze lichiditatea și în același timp să își mențină echipamentele în pas cu dezvoltarea tehnologică. Gama de echipamente care pot fi închiriate este una variată și include echipamente IT&C, copiatoare, rafturi industriale, echipamente medicale, mobilier de birou, stivuitoare, echipamente de curățenie, echipamente industriale și multe altele.

Clienții GRENKE beneficiază de consultanță personalizată din partea specialiștilor companiei care identifică și le oferă cea mai avantajoasă soluție adaptată nevoilor lor. Oferta personalizată este completată de:

  • Avans 0%
  • Timp rapid de răspuns pentru cererile de închiriere - 24 de ore
  • Flexibilitate în ce privește durata închirierii echipamentelor și finalul de contract
  • Simplificarea procedurilor în vederea încheierii contractului
  • Factură de chirie deductibilă
  • Comision unic de administrare pe durata contractului

În relația cu clienții săi, GRENKE este simplu, rapid și personal. Compania este partenerul ideal pentru susținerea creșterii antreprenoriale, propunându-le clienților chirii mici în loc de investiții mari care pot fi folosite pentru alte direcții de dezvoltare a afacerii lor.

Articol susținut de Grenke