În calendar, Vinerea Neagră este vineri, 26 noiembrie -- a doua zi după Ziua Recunoștinței. Dar vânzările mari au început deja la multe magazine electronice și site-uri web. Godeal24 a început să publice liste cu ceea ce vă puteți aștepta să vedeți la vânzare. În multe cazuri, produsele lor sunt deja etichetate cu oferte de Black Friday. Mai jos am compilat unele dintre cele mai bune oferte de Black Friday disponibile pe Godeal24, împreună cu câteva informații despre viitoarele vânzări de Black Friday, astfel încât să vă puteți pregăti și să obțineți o ofertă grozavă înainte de a se epuiza. Puteți obține cele mai bune oferte pentru Windows 10, suite Office și alte produse noi în acest an.

Black Friday la Godeal24Foto: GoDeal24

Vânzări fierbinți pe care nu le puteți rata

50% reducere la sistemele de operare Windows: GOLE50

Windows 11 este cel mai recent sistem de operare oferit de Microsoft. Pentru o productivitate mai mare, Windows 11 este aici pentru a fi cel mai bun sistem de operare al viitorului.

62% reducere la pachetele de sisteme de operare Windows și Office Suite: GOLE62

Veți beneficia de o reducere mai mare dacă achiziționați un pachet de suite Windows și Office. Windows 10 Professional și Office 2021 Professional pentru doar 45,22 EUR.

62% reducere la celelalte produse Microsoft: GOLE62

Mai mult, pe GoDeal24, veți găsi mai multe produse Microsoft, cum ar fi diferite versiuni de Office, Project și altele. Chiar acum, le puteți achiziționa pe toate cu o reducere de 62%.

Așa că nu așteptați să revendicați astăzi ofertele uimitoare de mai sus, deoarece având în vedere cererea foarte mare, nu suntem siguri până la ce oră vom avea stocuri, așa că comandați acum în timp ce oferta dvs. este în stoc pentru a evita dezamăgirea de a le pierde mai târziu.

GoDeal24.com este lider global în vânzarea de jocuri și chei software autentice. Au clienți din toate colțurile lumii și oferă asistență 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, împreună cu oferte grozave pentru toată gama noastră de chei software.

Contactați-i oricând înainte sau după comandă. Pur și simplu trimiteți un e- mail la service@godeal24.com și echipa de asistență pentru clienți se va ocupa de solicitarea dvs. cât mai curând posibil.