Un accident în care au fost implicate 20 de maşini a avut loc, luni dimineaţă, pe DN15 E60, în localitatea Sânpaul, până în prezent nefiind anunţate victime în stare gravă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este vorba de o tamponare uşoară, 20 de autovehicule implicate, o victimă de cod verde cu atac de panică a fost preluată de SMURD. Circulaţia este blocată", precizează ISU Mureş.

Centrul Infotrafic a transmis că, în urma carambolului ce a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureș-Luduș, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș, o persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

Traficul rutier a fost oprit temporar în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș.

Totodată, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov susţin că în zonă s-a acţionat luni dimineaţă, între orele 5,00 şi 6,00, cu sare.