Zilele Biz s-a încheiat vineri, 12 noiembrie 2021, cu Ziua de CSR, în care au fost dezbătute cele mai actuale teme și tendințe din zona de responsabilitate socială susținută de companiile din România.

Ziua de CSR la Zilele Biz 2021Foto: BIZ

După un 2020 dificil, care a schimbat vieți, afaceri și comunități, sustenabilitatea în business a devenit primordială, fiind o cale creativă și eficientă de implicare în problemele reale ale comunităților.

Urmărește înregistrarea aici:

Analizăm la Zilele Biz, în Ziua de CSR, felul în care companiile și experții acestora în proiecte comunitare reușesc să acopere prin programe dedicate nevoile de implicare socială, pentru care statul nu dispune de resurse umane și financiare.

Vorbim despre cum se va redefini sustenabilitatea în 2022, cum pot liderii să dirijeze afacerea într-o direcție sustenabilă pe termen lung și aflăm poveștile celor care și-au folosit creativitatea, responsabilitatea și experiența pentru a introduce un nou mod de gândire, care vede CSR-ul care pe o investiție inteligentă.

Dintre speakerii zilei de CSR amintim: Amalia Năstase - Președinte Fundația pentru Copii Ronald McDonald, Cristina Hanganu - Director de Comunicare și CSR LIDL România, Alex Bratu - Country Manager JYSK România & Bulgaria, Anca Ungureanu - Identity & Communication Director, First VP, UniCredit Bank România, Lucian Enaru - Country General Manager Romania & Republica Moldova, Schneider Electric, Mihai Boca - After Sales Manager & Sustainability Champion Nespresso, Răzvan Răduț - Country Sales Manager, Air France KLM România, Bulgaria & Republica Moldova.

Partenerii Zilei de CSR sunt LIDL, UniCredit Bank, JYSK, Air France, KLM, Nespresso, Orange, Siviero Maria, Schneider Electric.

Descoperiți aici programul complet și speakerii din CSR: www.zilelebiz.ro

Despre Zilele Biz

Zilele Biz prezintă într-un maraton LIVE de 5 zile, transmis pe pagina de Facebook și canalul de YouTube ale revistei Biz, schimbul de idei, analizele, soluțiile și previziunile care trasează tendințele din mediul de business românesc.

De 20 de ani, Zilele Biz este martorul tuturor transformărilor și evenimentelor economice și de business din România. Din 2002 și până azi, la Zilele Biz s-au format generații de profesioniști în antreprenoriat, management, comunicare și marketing.

De 20 de ani, Zilele Biz înseamnă networking profesionist pentru participanți și content de calitate pentru audiență.

Ediția 20 a festivalului Zilele Biz este și anul acesta LIVE, într-o transmisiune gratuită pe rețelele de socializare Biz. Pentru Live Streaming pe facebook accesează linkul: https://www.facebook.com/events/600140481394891

​Articol susținut de BIZ