Cei mai importanți lideri și top manageri din România și-au dat întâlnire miercuri, 10 noiembrie, la Ziua de Management, unde au vorbit despre cum au gestionat schimbările din timpul perioadei de pandemie și cum s-au pregătit pentru a conduce echipele hibrid.

Ziua Managementului - Zilele Biz 2021Foto: BIZ

În perioada de pandemie, managerii au trăit situații de neînțeles și s-au străduit să găsească răspunsuri pentru a-și conduce echipele către echilibru și siguranță. Vor urca pe scenă top manageri și lideri care vor povesti cum s-au adaptat noii realități când s-au văzut nevoiți să conducă business-uri de milioane de euro din sufrageria locuinței, să își exercite rolul de lideri de la distanță sau să conducă echipe de oameni care și-au pierdut motivația și concentrarea odată cu începerea telemuncii.

Printre campionii mediului de business (și nu numai) care vor veni la Zilele Biz se numără Ana-Maria Brânză, Campioană Olimpică la Scrimă, Ana-Maria Pâslaru, Managing Director, Unilever South-East Europe, Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, Raffaele Balestra, Chief Financial Officer, Penny, Adela Smeu, CEO, Brico Depot, Mădălina Uceanu, Managing Partner, CareerAdvisor, Aneta Bogdan, Managing Partner, Brandient, Maria Metz, CEO, NTT Data România, Irina Munteanu, Chief Financial Officer, Veolia România, Amanda Zhang, CEO, Mercedes-Benz România, Radu Atanasiu, Lecturer of Thinking and Deciding in Business, Maastricht School of Management România, Viorel Leca, Director General, Gebrüder Weiss România.

Din program nu vor lipsi nici momentele speciale, unul dintre acestea este marcat de lansarea cărții „Demigods, Aliens and Ordinary People”, scrisă de Paul Renaud, Professional Certified Coach, Networking Specialist and Author.

Ziua Managementului se va încheia tot în forță, cu workshop-ul „The Human Side of Leadership”, susținuit de Radu Atanasiu, profesor de gândire critică la MSM România. Invitații, top manageri și antreprenori cunoscuți vor vorbi despre cum a contribuit perioada de pandemie, în care liderii au fost mai empatici, mai înclinați să ofere ajutor și concentrați mai degrabă pe nevoile angajaților, la transformarea viitoare a leadership-ului clasic.

Descoperiți aici programul complet și speakerii din ZIUA de Management:https://www.zilelebiz.ro/program/#miercuri

Parteneri Zilei de Management sunt Unilever, Penny, Brico Depot, Mercedes-Benz Romania, Chivas, Apa Nova, NTT DATA, Siviero Maria, Nespresso și Siviero Maria.

Despre Zilele Biz

Zilele Biz prezintă într-un maraton LIVE de 5 zile, transmis pe pagina de Facebook și canalul de YouTube ale revistei Biz, schimbul de idei, analizele, soluțiile și previziunile care trasează tendințele din mediul de business românesc.

De 20 de ani, Zilele Biz este martorul tuturor transformărilor și evenimentelor economice și de business din România. Din 2002 și până azi, la Zilele Biz s-au format generații de profesioniști în antreprenoriat, management, comunicare și marketing.

De 20 de ani, Zilele Biz înseamnă networking profesionist pentru participanți și content de calitate pentru audiență.

Ediția 20 a festivalului Zilele Biz este și anul acesta LIVE, într-o transmisiune gratuită pe rețelele de socializare Biz. Pentru Live Streaming pe facebook accesează linkul: https://www.facebook.com/events/600140481394891

Articol susținut de BIZ