Poliţiştii din Botoşani au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea unui bărbat care a furat un taxi în care era client, iar apoi, urmărit de agenţi, nu s-a conformat semnalelor de oprire, potrivit News.

TaxiFoto: Pexels

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în comuna Suharău, un taximetrist a rămas fără autoturism, după ce clientul cu care se afla în maşină i l-a luat, prin violenţă.

"Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localităţii Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-şi deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul şi a fugit pe un câmp. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, executând zece focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale”, a transmis IPJ Botoşani.

Poliţiştii l-au prins pe bărbat, stabilind că el are 32 de ani şi este din judeţul Constanţa. El este cercetat pentru tâlhărie calificată.