Zilele Biz au început astăzi, 8 noiembrie, cu Ziua de Antreprenoriat. Printre speakerii zilei s-au numărat Iulian Stanciu - Președinte executiv eMAG, Dragoș Petrescu - Președinte City Grill Group, Sergiu Biriș - CEO & Co-fondator Eventmix și Felix Pătrășcanu - Co-fondator FAN Courier.

Zilele Biz 2021 - ediție aniversară 20 de ani Foto: BIZ

Vezi mai jos înregistrarea evenimentului:

Câteva declarații:

"Cei mai mulți dintre antreprenorii care s-au zbătut în această perioadă să-și mențină și chiar să-și dezvolte afacerile au fost, de fapt, foarte buni lideri și a fost vorba și despre viziune, nu doar despre vânzare", a declarat Omer Tetik, CEO Banca Transilvania.

"Ne bucură faptul că Banca Transilvania a fost prima opțiune a clienților noștri, dar și pentru noi clienți, și pot spune că am făcut față cu brio și am acordat mii de credite, оn cel mai scurt timp posibil", a adăugat CEO-ul BT.

"România este acum pregătită pentru unități premium. A crescut puterea de cumpărare a românilor, iar românii își doresc un stil de viață plăcut (…) În 5 ani ne dorim să ajungem lanțul hotelier nr. 1 în România", a declarat Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

"Pandemia a fost o etapă de încercare din care am ieșit foarte bine. A revenit interesul românilor pentru case de vacanță, dar și pentru investiții imobiliare", a adăugat reprezentantul Nordis Group.

"Oamenii, оn general, și antreprenorii оn special, se gвndesc să rezolve și alte probleme, și nu se vor mai concentra exclusiv pe obținerea profitului, ci pe obținerea unui profit responsabil", a explicat Corneliu Bodea, CEO Adrem și președinte al Centrului Romвn de Energie (CRE)

Aducem pe scenă nume cunoscute din business care au crescut afaceri profitabile, ascultăm povești care încurajează și ne reamintesc faptul că fiecare succes poate începe cu un eșec. Temele de discuție explorează creativitatea, curajul și competitivitatea, abilitățile și resursele necesare pentru o afacere de succes, tendințele emergente care vor avea cel mai mare impact în următorii ani și work from anywhere, conceptul care a fluizidat dezvoltarea mindsetului antreprenorial.

Printre speakerii zilei s-au numărat Iulian Stanciu - Președinte executiv eMAG, Dragoș Petrescu - Președinte City Grill Group, Sergiu Biriș - CEO & Co-fondator Eventmix, Felix Pătrășcanu - Co-fondator FAN Courier, Cristina Chiriac - Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, Cristian Onețiu – Fondator Life Care, Ömer Tetik – CEO Banca Transilvania, Cosmin Vladimirescu – Country Manager Mastercard România & Croația, Corneliu Bodea – CEO Adrem și Președinte CRE, Florin Poștoacă – Sales Manager Nordis Group

Descoperiți aici programul complet și speakerii din Antreprenoriat.

Parteneri Zilei de Antreprenoriat sunt Banca Transilvania, Nordis, Adrem, Nespresso și Siviero Maria.

Despre Zilele Biz

Zilele Biz prezintă într-un maraton LIVE de 5 zile, transmis pe pagina de Facebook și canalul de YouTube ale revistei Biz, schimbul de idei, analizele, soluțiile și previziunile care trasează tendințele din mediul de business românesc.

De 20 de ani, Zilele Biz este martorul tuturor transformărilor și evenimentelor economice și de business din România. Din 2002 și până azi, la Zilele Biz s-au format generații de profesioniști în antreprenoriat, management, comunicare și marketing.

De 20 de ani, Zilele Biz înseamnă networking profesionist pentru participanți și content de calitate pentru audiență.

Ediția 20 a festivalului Zilele Biz este și anul acesta LIVE, într-o transmisiune gratuită pe rețelele de socializare Biz. Pentru Live Streaming pe facebook accesează linkul de aici.

Articol susținut de BIZ