Un marinar în vârstă de 54 de ani, dispărut de la bordul unui şlep care se afla în Portul Calafat, este căutat de autorităţi, verificările fiind făcute inclusiv de scafandri în Dunăre.

Marinar disparut, cautat de scafandri în DunareFoto: ISU Dolj

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, citat de News.ro, politişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi, sâmbătă, de către un lucrător din cadrul Oficiului de Căpitanie Calafat, cu privire la faptul că, un bărbat de 54 de ani, din Drobeta Turnu Severin, marinar, a dispărut de la bordul unui şlep, ce se afla în Portul Calafat, în vederea efectuării reviziei de ieşire din ţară, având ca destinaţie Portul Prahovo din Serbia.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însoţiţi de un tehnician criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi un lucrător al Căpitaniei Calafat. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, verificându-se toate compartimentele navei, fiind ridicate mai multe bunuri, înscrisuri şi alte probe în vederea stabilirii situaţiei de fapt. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de scafandri militari din cadrul ISU Dolj pentru efectuarea operaţiunilor de cautare în apele fluviului Dunărea”, a transmis IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.