Instanţa a respins o cerere a PSD Sector 1 de anulare a hotărârii Biroului Electoral Central (BEC) prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din Bucureşti şi din alte localităţi, a anunţat, luni, primarul Clotilde Armand.

​​Clotilde ArmandFoto: Facebook - Clotilde Armand
  • "PSD a primit astăzi o nouă palmă din partea Justiţiei. Instanţa a respins ca neîntemeiată o cerere făcută de PSD Sector 1, de anulare a hotărârii Biroului Electoral Central prin care erau centralizate rezultatele alegerilor pentru primarii sectoarelor din Bucureşti şi din alte localităţi.
  • Astfel, alegerile locale din 27 septembrie 2020 au fost corecte, lucru constatat din nou de judecători. Au chemat în zadar în judecată până şi Autoritatea Electorală Permanentă", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea mai spune că multiplele procese prin care PSD încearcă "să demonstreze imposibilul" sunt "demontate" de judecători.

  • "Am înţeles de la început că le este teamă de ce o să găsesc în finanţele Primăriei, de asta se ocupă deja DNA şi că am tăiat banii din contractele păguboase pentru cetăţeni care ajungeau la firmele lor de partid. Când îi mai auziţi pe pesedişti ţipând că alegerile au fost furate, arătaţi-le această decizie a instanţei. Până acum, peste zece judecători mi-au dat dreptate. Cu date şi acte", a adăugat Clotilde Armand.