Unui bucureștean din Sectorul 3 i-a fost furată mașina după ce a fost amenințat cu o armă, iar Poliția Capitalei anunță că autorul a fost prins și arestat. El ar mai fi încercat să fure un autoturism, în același mod.

PolitiaFoto: Politia Romana

Conform Poliției Capitalei, în seara de 17 octombrie, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat că autoturismul i-a fost furat de către un necunoscut care l-a amenințat cu o armă.

Pe baza detaliilor oferite de victimă, polițiștii au depistat un bărbat care corespundea descrierii, precum și autoturismul. Cercetările au fost preluate de Serviciul Furturi Auto, care au stabilit că același bărbat, tot în seara de 17 octombrie, prin amenințare, ar mai fi încercat să fure un alt autoturism, precizează Poliția Capitalei.

Bărbatul a fot reținut de către polițiștii de la Serviciul Furturi Auto, pentru tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată. Ulterior, instanța a emis mandat de arestare preventivă pe numele acestuia. Ancheta în acest dosar este continuată de Serviciul Furturi Auto din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 3, adaugă sursa citată.