O tânără însărcinată în 9 luni a fost ucisă, în noaptea de miercuri spre joi, la Brăila, fiind găsită înjunghiată în zona inimii. Ea ar fi fost omorâtă de fratele iubitului ei, pe care încerca să îl împiedice să dea foc casei, relatează News.ro. După ce a incendiat locuinţa, el ar fi încercat să se sinucidă, fiind transportat la spital.

Masina de PolitieFoto: Facebook

În noaptea de miercuri spre joi, o tânără de 27 de ani, din localitatea Măxineni, a sunat la 112 şi a anunţat că fratele concubinului ei a dat foc la casa în care locuiesc, dar şi că ea este însărcinată şi se simte rău.

Conform colonelului Ştefan Stoian de la ISU Brăila, pompierii au ajuns la casă în circa 4 minute şi au găsit acoperişul arzând. În urma cercetării, pompierii au găsit şi trupurile a două persoane, stabilindu-se că este vorba despre tânăra de 27 de ani, însărcinată, care a sunat la 112 după ajutor şi despre fratele concubinului ei, un bărbat de 30 de ani.

Femeia care fusese înjunghiată de două ori în zona inimii nu mai avea semne vitale, în timp ce bărbatul era în viaţă, el fiind preluat de salvare şi dus la spitalul din Brăila.

Concubinul femeii ucise este la muncă în străinătate. Potrivit presei locale, bărbatul ar fi vrut să dea foc casei, iar când tânăra a încercat să îl împiedice şi a sunat la 112 a lovit-o cu cuţitul, după care ar fi încercat să se sinucidă.