Poliția Județeană Botoşani a deschis o anchetă în cazul profesoarei de muzică de la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ care le recomanda elevilor să nu se vaccineze și compara spitalele cu lagărele de exterminare naziste.

PolitiaFoto: Politia Romana

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Botoșani, Delia Nenişcu, a declarat pentru Agerpres că IPJ a înregistrat, în cursul acestei săptămâni, o plângere penală împotriva cadrului didactic de la Liceul de Ştiinţele Naturii "Grigore Antipa" din Botoşani, iar poliţiştii vor audia persoanele implicate.

"Urmează să facem verificări cu privire la aspectele sesizate, iar, dacă în urma acestora se va stabili că au fost încălcate anumite prevederi legale, se vor dispune măsuri", a afirmat Nenişcu.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani s-a sesizat, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce presa a publicat o înregistrare audio din care reiese că profesoara, care predă muzică la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ, se opune vaccinării și își îndeamnă elevii să nu se vaccineze.

"Du-te, frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste 2 ani, să fii cobaiul la nenorociţii ăştia"

Înregistrarea a fost făcută de un elev de clasa a VII-a de la Liceul "Grigore Antipa", care le-a transmis părinţilor că profesoara nu poată mască de protecţie la ora de muzică şi că are o poziţie vehementă împotriva vaccinării anti-COVID-19.

  • “Chiar şi aici la şcoală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinaţi. Cei care nu sunt vaccinaţi îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinaţi, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea şi nu are rost.
  • Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te, frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul şi cobaiul la nenorociţii ăştia de la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii”, a afirmat profesoara.
  • “Testele sunt gata pozitive. Poate aţi auzit la ştiri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne fereşte, faceţi ce vreţi, dar sunteţi tineri, copii, aşa.
  • Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital, nu mai ieşi viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ţi-o făcut cruce”, a mai declarat profesoara în faţa elevilor.