​​De ieri l-am văzut schimbat din nou, moale, nu se simțea bine. Azi a făcut febră din nou. Alte teste pe care le așteptăm să iasă… Ceva nu a mers, probabil i se va administra alt antibiotic în funcție de cum vor ieși analizele de sânge. Chimioterapia de săptămâna asta a fost anulată pana își va reveni cu infecția...

Ajutor pentru Yannis, un băiețel de 10 ani care are o formă rară și gravă de cancerFoto: Asociatia "Salveaza o inima"

O mamă nu ar trebui să vorbească astfel de lucruri despre copilul ei. Normal ar fi să povestească despre jocurile preferate, despre ce își dorește să ajungă când va fi mare și alte aspecte pozitive, pline de speranță de bine... Așa ar fi normal. Însă normalul nu e același pentru toți. Florina Darmaz povestește cu durere cum băiatul ei de 10 ani trece prin momente extrem de grele de când a aflat că are o formă rară și gravă de cancer - limfom non-Hodkins.

Plângeam prin toate colțurile și medicii îmi spuneau să stau liniștită, că îi va face tratament. Eram speriați foarte rău și umflați de plâns și nedormiți…

Timp de șase luni s-au chinuit așa, sperând la o minune. O clinică din Turcia le promite șanse de vindecare de 95% pentru acest tip de boală, dar există un mare impediment... costul! O femeie casnică și un gestionar sunt puși în situația imposibilă de a strânge 80.000 de euro, o sumă la care nici nu au visat vreodată că ar putea-o avea în mâini sau în cont.

Până acum s-au strâns puțin peste 25.500 de euro, deci nici măcar jumătate din cât e necesar pentru ca Yannis să poată avea acces la tratamentul complet care poate face această experiență cumplită un episod ce poate fi uitat în timp. Băiețelul este prea mic pentru a lupta singur, așa că are nevoie disperată de ajutor, mai ales acum, că starea i se înrăutățește.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îl poate salva pe Yannis! Depinde doar de noi ca acest copilaș nevinovat să trăiască și să se bucure de viață!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată să specificați: YANNIS DARMAZ