Circulația trenurilor s-a desfășurat cu dificultate în jurul orei 9.00 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1, anunță Metrorex. Poliția spune că a fost sesizată că „o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului”.

MetroulFoto: Hotnews

Circulația trenurilor de metrou s-a desfășurat în sistem pendula între stațiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție, transmite Metrorex care anunță că de la 9.37 circulația metroului a fost reluată.

„În această dimineață, în jurul orei 09.15, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la stația Unirii”, anunță și Poliția.

„La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori. S-au declanșat verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, mai transmite Poliția.