Teva Pharmaceuticals, unul dintre liderii globali de medicamente generice, a lansat oficial în Romania o nouă poziționare a mărcii și o nouă identitate vizuală. Noul brand aliniază Teva cu nevoile și așteptările oamenilor pe care compania îi deservește, de la pacienți și aparținători ai acestora, la angajați și profesioniști din domeniul sănătății.

Stana Moisescu, Country General Manager Teva RomaniaFoto: Teva Pharmaceuticals

Stana Moisescu, Country General Manager Teva Romania: Noul brand încorporează povestea nespusă despre modul în care impactăm viața a milioane de oameni în fiecare zi, la nivel global și la nivel local. Procesul de schimbare de brand TEVA in Romania este unul foarte complex care înseamnă printre altele: modificarea tuturor ambalajelor medicamentelor companiei, ținând cont de nevoile pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății, utilizarea extinsă a noilor tehnologii de comunicare și a aplicațiilor digitale în serviciile pe care le oferim, precum și o implicare mult mai activă în sprijinul comunității locale, menținând același standarde înalte de etica și integritate.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți viața oamenilor și facem acest lucru zi de zi prin cele trei entități din Romania: fabrica de medicamente oncologice Sindan, unitatea comercială și Centrul Global de Excelenta în Farmacovigilență. Suntem prezenți în toate ariile terapeutice majore – neurologie, afecțiuni cardiovasculare, oncologie, hematologie, afecțiuni respiratorii si multe altele, astfel încât să le oferim pacienților ajutorul de care au nevoie".

Despre Teva Pharmaceuticals

Teva Pharmaceuticals este o companie înființată în Israel, în anul 1901, cu un portofoliu impresionant de medicamente generice, dar și inovative (sintetice și biologice), și biosimilare. Compania activează în peste 60 țări, are 68 de site-uri de producție și, în fiecare zi, aproape 200 de milioane de oameni din întreaga lume iau un medicament Teva.

Articol susținut de Teva Pharmaceuticals