​​Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a organizat vineri, 24.09.2021, alegeri statutare, în urma cărora dl. Niculae Bălan a fost învestit cu un nou mandat de președinte, pe o perioadă de patru ani.

Niculae Bălan, președinte UNPIR pentru un nou mandatFoto: UNPIR

”Le mulțumesc colegilor practicieni în insolvență pentru că au ales continuitatea și mă bucură acest vot de încredere, care ne permite să mergem mai departe cu proiectele și să implementăm idei noi pentru creșterea profesiei”, a declarat dl. Bălan.

Conducerea uniunii este organizată pe mai multe niveluri, respectiv președintele, Biroul Executiv și Consiliul Național de Conducere. Acestora li se adaugă Instanța Superioară de Disciplină și Comisia Centrală de Cenzori, structuri specializate.

În urma numărării tuturor voturilor, componența noului Consiliu de Conducere al UNPIR este: Bălan Niculae – Președinte, Alexandru Magdalena, Anghel Dana- Simona, Chiș Liviu, Dascăl Cătălin Andrei, Dragomir Florin, Godîncă-Herlea Vasile, Gros Emil Ionel, Moisescu Ioana Irina, Nemeș Vasile, Oprea-Barac Luminița Tatiana, Popa Carmen, Sîrbu Anca Cristina, Tîrnoveanu Stan, Turmac Mihaela, Velican Oana Luminița și Zăpodeanu Daniela Marioara. Acestora li se adaugă alți 5 membri supleanți.

Au fost decise atât componența noii Instanțe Superioare de Disciplină a UNPIR, cu menmri supleanți, dar și a noii Comisii Centrale de Cenzori.

Tot vineri a fost desemnată, cu unanimitate de voturi, conducerea Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI). Noul consiliu de conducere al INPPI, cu un mandat de patru ani, este alcătuit din Simona Maria Miloș – Președinte, Andreea Deli Diaconescu, Geanina Oancea-Olteanu, Alina Nicoleta Popa și Florin Daniel Barbu.

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR), structură de utilitate publică, reprezintă și reglementează în România profesia de practician în insolvență. În cei peste 20 de ani de activitate a organizației, numărul societăților profesionale membre UNPIR a crescut la peste 670, iar cei peste 3.000 de membri sunt organizați în 35 de filiale la nivel național.