​Managerii și antreprenorii mai au la dispoziție două săptămâni în care pot aplica pentru burse de studiu în valoare totală de 200.000 de euro, oferite de WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa. Bursele sunt valabile pentru programul de Professional MBA din Viena și programul de Executive MBA desfășurat la București, care prezintă un interes crescut din partea executivilor din domenii variate.

Last call pentru bursele de studiu în valoare de 200.000 de euro, oferite de WU Executive AcademyFoto: WU Executive Academy

Prezent în România de 15 ani, programul WU Executive MBA Bucharest este astăzi considerat cel mai important program internațional de EMBA din România, cu râvnita triplă acreditare (AACSB, AMBA și EQUIS), deținută de mai puțin de 1% din toate școlile de afaceri din lume.

„Pentru mulți tineri manageri, un program de EMBA de înaltă calitate, cu orientare globală, funcționează ca un accelerator al carierei. Având în vedere perioada de criză, WU Executive Academy a crescut valoarea burselor acordate, pentru a încuraja cât mai mulți profesioniști cu potențial să nu renunțe la investiția în dezvoltarea competențelor”, afirmă Adriana Georgescu, Program Manager al WU Executive MBA Bucharest.

Programul este recunoscut pentru profesorii de renume internațional din UE, SUA și Marea Britanie, cursurile practice concentrate pe studii de caz actuale, oportunitățile de networking oferite, dar și pentru cele trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA.

"Pandemia nu numai că a determinat implementarea sistemului de predare hibrid atunci când cursurile offline nu au fost posibile din cauza restricțiilor de călătorie, dar a adus și noi instrumente de predare atractive pentru noua serie de studenți care va începe cursurile în această toamnă. Un exemplu este seria specială de webinarii pe care am integrat-o în programă, în care manageri internaționali de top împărtășesc insighturi și perspective valoroase de business cu studenții noștri EMBA. Ne menținem în continuare abordarea bazată pe practică, care le permite studenților noștri să aplice în carieră cunoștințele și abilitățile nou dobândite", a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic al WU Executive MBA Bucharest.

WU EMBA Bucharest va avea startul în luna noiembrie și se va desfasura pe parcursul a 16 luni, în regim part – time. Acesta cuprinde 14 module care acoperă atât noțiunile cheie de business, precum și cele mai bune practici de leadership. Programul se încheie cu un proiect final, „Capstone Project”, care constă în realizarea unui proiect antreprenorial.

Anul acesta WU Executive MBA Bucharest sărbătorește cea de-a 15-a aniversare, o ocazie excelentă de retrospectivă. Din 2006, programul numără aproape 400 de absolvenți. Peste 70% dintre studenții programului au avansat în carieră după finalizarea cursurilor. Participanții au o vârstă medie de 36 de ani, cu o experiență profesională de 14 ani, dintre care 7 ani într-o funcție de management. Industriile predominante din care aceștia provin sunt domeniul bancar/financiar/asigurări, IT/telecomunicații, retail, industriile producătoare și sectorul energetic.