Muralul este realizat de Sweet Damage Crew, curatoriat de One Night Gallery, se numește Nimeni Celebru și poate fi văzut pe bulevardul Dacia, numărul 92. Principalul obiectiv al campaniei este de a transforma un spațiu monoton și lipsit de culoare într-un loc care să prindă viață odată cu fiecare emoție transmisă privitorului. Astfel, Rebels with a cause reprezintă o inițiativă prin intermediul căreia creativitatea și imaginația artiștilor este promovată ca parte a misiunii brandului de a susține comunitatea artistică din România.

glo™ România lansează al treilea mural din campania Eco Graffiti / Rebels with a CauseFoto: glo

Proiectul Eco Graffiti pornește de la tema FUN&PURPOSE și susține tineri artiști în crearea unor murale de graffiti care reflectă un act distractiv de rebeliune, libertatea de a experimenta, dar și ceva mai mult: asumarea unui scop pentru binele general, al mediului și al comunității din care facem parte. Realizarea acestor murale din materiale eco și naturale reprezintă implicarea asumată de companie în dezvoltarea sustenabilă a comunității și în generarea unor experiențe artistice speciale.

Vopseaua care purifică aerul va aduce la viață în total aproximativ 1000 de metri de ziduri, dintre care o parte au fost deja “îmbrăcați” în picturi murale spectaculoase, aflate în tot orașul. Acestă inițiativă creativă constă în faptul că artiștii români de la Sweet Damage Crew, în colaborare cu glo™, au folosit exclusiv materiale eco: 25% vopsea care purifică aerul, 75% vopsea ecologică, mușchi verde și lămpi cu încărcare solară.

Conceptul #breakbinary este unul dintre elementele care a contribuit la crearea unor povești artistice prin îmbinarea unor idei ce par a fi diferite, dar care împreună formează o metaforă perfectă.

„Anonimatul si măreția nu trebuie să se excludă reciproc. De fapt, coexistența lor este este combustibilul suprem pentru experiențe pasionale. Obiectivul unui aparat de fotografiat poate inhiba sau dezinhiba o perosoană în functie de personalitatea acesteia. Lucrarea preia ideea de “Nimeni celebru” și transpune trecătorul în elementul cheie al lucrării. Toți cei care vor ajunge în arealul lucrării vor deveni subiecții ei fie că sunt celebri sau nu. Așa că dacă treci pe bulevardul Dacia colț cu Strada Icoanei nu uita să-i faci o poză”, au declarat cei de la Sweet Damage Crew.

Lucrările realizate în cadrul proiectului Eco Graffiti vor fi disponibile pe pagina de Instagram @glo_romania.

1. E Viață pe Net

2. Tânăr cu Experiență

3. Nimeni Celebru

4. Singur cu Tine

5. Filtru Însuți

6. FOMO să-mi fie dor

Artiști precum Inna, Speak, Cătălin Bordea și Macanache suțin și ei inițiativa Eco Graffiti, menită să înfrumusețeze orașul, să susțină industriile creative, să readucă la viață locuri din București și, nu în ultimul rând, să ofere un spațiu de exprimare creativă și benefică pentru mediu. Ei au revendicat clădiri din Capitală, primele file din saga ”Rebels with a Cause”.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.