Orice antreprenor este preocupat de bani: câți ies, câți intră, pe ce îi cheltuie, cât vinde, cum poate reduce din cheltuieli și cum își poate crește vânzările. De asemenea orice antreprenor este preocupat de cât poate investi, de timpul de care dispune și de banii care îi rămân după ce reușește să jongleze cu toate problemele și temerile, reale sau nu, dar cu siguranță justificate.

Alege SmartBill și adaugă simplitate afacerii tale cu un Buton!Foto: SmartBill

Desigur, optimizările sunt cea mai simplă modalitate de a economisi timp și implicit bani, acestea reprezentând însăși esența digitalizării – fără precedent la nivel mondial din punct de vedere al rapidității și extinderii. Este dificil de imaginat ca o companie să aibă succes fără a fi prezentă în mediul online și fără a utiliza toate mijloacele puse la dispoziția sa de tehnologie pentru a-și eficientiza activitatea.

Unele optimizări sunt evidente, cum ar fi automatizarea activităților de facturare și gestiune a stocurilor, mare parte din operațiunile de marketing, cum ar fi campaniile de e-mailing sau optimizările aferente gestionării bazei de clienți. Altele, deși extrem de utile, sunt mai puțin intuitive, pentru că pur și simplu nu ne gândim la ele ca la o posibilitate.

Printre aceste optimizări ceva mai puțin evidente se numără adăugarea unui Buton de plată pe documentele emise clienților, ceea ce le facilitează acestora plata sumelor restante și crește rata de încasare a facturilor pentru antreprenori, ducând la un ritm al cash-flow-ului mult mai rapid.

SmartBill - cel mai folosit soft de facturare din România - împreună cu Visa, au lansat recent o promoție care vizează simplificarea plății cu cardul prin adăugarea unui buton de plată pe documentele emise.

Promoția se adresează tuturor antreprenorilor ce aleg în perioada promoției un procesator de plată din contul lor SmartBill și emit facturi cu buton de plată integrat - fie că sunt utilizatori noi sau existenți.

Adăugarea Butonului de plată pe documentele emise le oferă clienților ocazia de a le achita simplu și rapid, crescând rată de încasare a sumelor restante și optimizând astfel cash-flow-ul companiei.

Antreprenorii mai au până pe 28 septembrie pentru a se înscrie în promoție și beneficiază de următoarele avantaje: SmartBill gratuit timp de 6 luni, 3 luni 0 comisioane la procesarea plăților cu cardul (fie la Netopia Payments, fie la EuPlătesc), până la pragul de 1.000.000 de lei procesați și în plus, intră în cursa pentru a câștigă o mașină electrică Volkswagen ID.3!

Pentru a beneficia de toate acestea, tot ce au de făcut antreprenorii este să adauge Butonul de plată pe facturile sau proformele pe care le emit. Toate detaliile promoției SmartBill și Visa le găsești aici.