O femeie a fost ucisă de presupusul său partener, sâmbătă, după ce s-au luat la ceartă în fața unei pensiuni din Sinaia unde urmau să se cazeze. Femeia a fost lovită cu pumnii în cap și împinsă, victima căzând și lovindu-se de asfalt. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Agresorul a fugit de la fața locului, urcându-se băut la volan. Din relatările presei reiese că niciun martor ocular nu a intervenit în apărarea femeii.

Masina PolitieFoto: Facebook

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de cazare din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, relatează Observatorul Prahovean.

Inițial, polițiștii au fost anunțați, sâmbătă, în jurul orei 16.40, că femeia a fost agresată, iar în urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență.

”La fața locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat”, a precizat IPJ Prahova.

Bărbatul a plecat de la fața locului, potrivit IPJ Prahova, acesta fiind identificat de către polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic.

”Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legala, respectiv 1.40 grame la mie alcool pur în aerul expirat. La fața locului se efectuează cercetarea pentru stabilirea situației de fapt fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova”, a mai precizat IPJ Prahova citat de Observatorul Prahovean.