Un accident produs pe DN 2 B, în judeţul Buzău, şi care s-a soldat cu un mort şi şase răniţi, a fost surprins într-un live pe Facebook chiar din maşina care a provocat evenimentul. În maşină erau mai multe persoane şi ascultau muzică. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat.

PolitiaFoto: Politia Romana

Accidentul a avut loc miercuri noapte pe DN 2 B, în afara municipiului Buzău, scrie News.ro. În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Brăila către Buzău, un şofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat cu mașina în alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie, de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila.

În urma impactului, maşina brăileanului a ricoşat pe sensul opus de mers, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinaşi, ulterior a ieșit de pe șosea şi a lovit un cap de pod.

De asemenea, autoturismul tulceanului a ricoşat într-o autoutilitară condusă pe direcţia Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a ieșit de pe șosea, lovind un cap de pod.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri din mașina acestuia - o tânără de 20 de ani, din Galaţi, altă tânără de 23 de ani, din Bacău şi un bărbat de 41 de ani, din Galaţi.

În urma accidentului, au fost răniţi şi şoferul de 38 de ani şi 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila, aceştia fiind membrii ai aceleiaşi familii. Toate persoanele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale, unele dintre victime fiind în stare gravă.

Momentul impactului a fost surprins într-un live pe care-l făcea pe Facebook o tânără, pasageră în maşina al cărei şofer a provocat evenimentul, conform News.ro. În maşină se aflau mai multe persoane şi ascultau muzică. În filmuleț se aude ţipătul uneia dintre tinerele din autoturism, apoi transmisiunea se întrerupe.

Bărbatul aflat la volanul maşinii din care s-a transmis este cel care a murit în urma accidentului.