​Primarul Brașovului, Allen Coliban, și-a parcat mașina de serviciu, luni, pe o trecere de pietoni de lângă Colegiul Național "Andrei Șaguna", unde a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar. După ce imaginile au fost rostogolite în presa locală, primarul Brașovului și-a cerut scuze, spunând că singura zonă unde a putut parca maşina era la capătul unei treceri de pe o stradă lăturalnică.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mașina de serviciu a primarului Brașovului Allen Coliban a fost astăzi surprinsă staționând pe o trecere de pietoni de lângă Colegiul Național Andrei Șaguna, iar imaginile au devenit virale, edilul fiind aspru criticat, a scris presa locală.

Luni seară, primarul Brașovului (USR PLUS) și-a cerut scuze.

  • "Am ajuns la Colegiul Şaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an şcolar, pentru a vorbi despre investiţiile pe care le facem în educaţie şi a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în şcoli.
  • Din păcate, singura zonă unde am putut parca maşina era la capătul unei treceri de pe o stradă lăturalnică.
  • Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greşeala şi îmi prezint scuze în faţa braşovenilor", a transmis Coliban, conform Agerpres.