​​LINK Academy este de mult timp cunoscută ca o instituţie de învăţământ care oferă cunoştinţe şi competenţe necesare pentru ocuparea locurilor de muncă foarte solicitate şi bine plătite. Că este într-adevăr vorba de o instituţie cu adevărat modernă, care urmăreşte toate tendinţele din lumea IT-ului, o confirmă şi faptul că în luna noiembrie 2021, la LINK Academy se vor începe cursurile pentru una dintre cele mai atractive ocupaţii IT - Software Testing and QA.

Din luna noiembrie la LINK Academy: Un nou program de şcolarizare, ideal pentru începătorii în ITFoto: LINK Academy

Pentru cei care vor un salariu de programator, dar nu sunt atraşi de programare

Acest program este ideal pentru începătorii în domeniul IT, precum şi pentru toţi cei care vor un salariu de programator, dar nu sunt atraşi de prea multă codare. Prin urmare, comunitatea dezvoltatorilor mondiali, adunată în cadrul site-ului Stack Overflow, a declarat cariera de software tester ca fiind cea mai promiţătoare din domeniul IT.

Datorită creşterii cererii de experţi cu acest profil în ţara noastră şi în lume, LINK Academy a creat un program modern şi atotcuprinzător care le va oferi chiar şi începătorilor absoluţi cunoștințele necesare pentru găsirea mai rapidă a primului job în acest domeniu.

Prin îndrumarea şi suportul profesorilor cu experienţă, în timpul şcolarizării la acest program de la LINK Academy din Bucureşti, veţi acumula cunoştinţele necesare, dobândind experienţă practică valoroasă prin proiecte reale şi veţi avea posibilitatea să susţineţi examene pentru obţinerea unora dintre certificatele recunoscute pe plan internaţional.

Pentru a oferi fiecărui cursant individual cele mai bune condiţii de învăţare şi un angajament maxim din partea profesorilor, cei de la LINK Academy subliniază faptul că numărul cursanţilor care se vor înscrie la acest curs foarte popular este limitat. Prin urmare, dacă doriţi să dobândiţi cunoştinţe pentru o carieră IT strălucitoare, înscrieţi-vă la timp.

Software testing - o profesie foarte căutată şi bine plătită

Software Testing and Quality Assurance reprezintă procesul de detectare a erorilor (bug-urilor) în sistemele informaţionale sau în programe. Folosind cunoştinţe şi instrumente de testare speciale (programarea nu este esenţială pentru a începe lucrul în acest domeniu), testerii software caută erorile din programe astfel încât dezvoltatorii să le poată corecta, asigurându-le astfel utilizatorilor finali un produs perfect.

Tocmai acesta este motivul pentru care toată lumea - de la companiile mici la cele mai mari - au nevoie de software testers. Aceștia sunt absolut necesari în timpul fiecărui proces de creare a software-ului, deoarece economisesc bani, timp şi reduc erorile la minimum. Odată cu creşterea afacerilor online, cu avansările în tehnologie şi cu creşterea numărului de companii care se ocupă cu producţia de software, profesia de software tester devine din ce în ce mai căutată.

Prin urmare, nu este de mirare că profesia de software tester este una foarte bine plătită:

- În România şi în regiunea noastră, un software tester câștigă aproximativ 1.400 EUR pe lună, în timp ce în străinătate acesta câştigă anual 45.000 EUR.

Pe lângă dobândirea cunoştinţelor, la LINK Academy obţineţi şi instrumente puternice pentru dezvoltarea carierei

Ceea ce distinge LINK Academy de alţii este că doar în cadrul acestei instituţii, pe lângă cunoştinţe complete şi aplicabile în IT, obţineţi şi numeroase alte competenţe cu ajutorul cărora vă veţi îmbunătăţi cariera în cel mai scurt timp posibil şi vă veţi găsiţi un job bine plătit.

Prin şcolarizarea în cadrul programului Software Testing and QA aveţi suport necondiţionat din partea Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, acces la resursele pentru perfecţionare profesională prin Personal Development Program, precum şi posibilitatea de a învăţa limbi străine cu ajutorul cărora le veţi putea oferi servicii clienţilor din întreaga lume.

Pe lângă asta, la LINK Academy vă aşteaptă multe alte servicii şi resurse utile, care vă vor ajuta să treceţi rapid de la nivelul de începător absolut la un expert IT căutat. Pentru a afla mai multe despre experienţele cursanţilor noștri, accesaţi această pagină.

Cursurile încep în noiembrie, asiguraţi-vă locul la timp

Cursurile din cadrul programului Software Testing and QA de la LINK Academy încep în noiembrie, iar numărul de locuri este strict limitat la doar 30 de cursanţi. Prin urmare, dacă vreţi să vă asiguraţi o şcolarizare de calitate la unul dintre cele mai populare programe, fiţi rapizi şi hotărâţi: înscrieţi-vă la timp!

Articol susținut de LINK Academy