În multe locuințe, aprovizionarea cu apă de consum pentru întreaga familie este o sarcină deloc ușoară. Mai ales acolo unde calitatea apei de la robinet nu e tocmai satisfăcătoare pentru băut și gătit, iar adusul apei acasă e un sacrificiu de timp, efort fizic și bani – săptămânal, sau poate chiar zilnic. Însă lucrurile nu trebuie să rămână așa!

Apa de izvor îți vine de acum ușor până la ușă!Foto: La Fantana

Dacă ești printre cei care își cumpără apă de la magazin în PET-uri de unică folosință și o cară acasă, dar vor și o schimbare în legătură cu PET-urile care invadează apele, pădurile, râurile și plajele României, atunci rândurile de mai jos sunt pentru tine. Pentru că La Fântâna îți livrează acasă apă de izvor în sticle returnabile de 8 litri, apă bună și sigură pentru întreaga familie, la un preț de supermarket comparabil cu cel al apelor bune ambalate la PET din magazine.

Mai convenabil pentru tine, pentru timpul și pentru portofelul tău

Mulți încă aleg să care de la magazin zeci de litri de apă în fiecare săptămână – dar chiar și atunci, există riscul de a lua prea puțină sau de a pierde timp pe drum exclusiv pentru cumpăratul apei.

Pentru a veni în sprijinul celor ce vor o apă bună și mai mult timp liber, La Fântâna vine cu soluția: un serviciu ideal de livrare a apei la domiciliu – cu ambalajele plătite o singură dată și livrarea inclusă! Mai întâi, plasezi comanda prin telefon sau în magazinul online pentru un pachet START, iar echipele de livrare îți aduc cantitatea de apă dorită până la ușă. Primești apa în sticle reutilizabile de 8 litri, extrem de practice, pe care le plătești doar o dată, la prima livrare – și pe care le dai apoi la schimb când faci următoarea comandă – adică un pachet REFILL, în care plătești, de fapt, doar apa de izvor.

Ai posibilitatea să crești sau să scazi numărul de sticle comandate la fiecare nouă comandă. Iar dacă la un moment dat nu vrei să mai primești apă astfel, poți aduce sticlele la orice centru La Fântâna și îți iei banii înapoi pe ele.

Bea apă de izvor dintr-un ambalaj mai eco!

La Fântâna propune folosirea unor sticle reutilizabile pentru a transporta apa. După fiecare utilizare, sticlele reutilizabile sunt atent igienizate și dezinfectate într-un circuit controlat și sigur, pe o linie automată și performantă, fără intervenție umană, ceea ce asigură calitatea și prospețimea apei care este păstrată în acestea.

Fiecare utilizare a sticlei înseamnă că 4 PET-uri de 2l sau 16 PET-uri de 0,5l nu mai intră în circulație și nu mai riscă să ajungă în mediul înconjurător – pur și simplu, nu le mai cumperi de la magazin și scapi de grija reciclatului. Iar asta înseamnă că, într-un ciclu de viață, o astfel de sticlă reutilizabilă oprește cumpărarea a sute de ambalaje PET, din care multe, în România, nu ajung în circuitul de reciclare, ci în natură.

Apa din aceste sticle este apă de izvor, extrasă de la Tălmaciu, județul Sibiu. Este o apă oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu și o compoziție minerală stabilă. Apa intră în categoria celor recomandate pentru consumul zilnic, având conținut extrem de redus de sodiu și e recomandată și celor cu restricții dietare. În fabrica modernă de la Tălmaciu La Fântâna are și un laborator unde testează apa permanent.

Apa de izvor îți vine de acum ușor până la ușă!