Un tânăr șofer a fost testat pozitiv pentru cocaină în timpul unui control în trafic al polițiștilor din Satu Mare, iar asupra unui pasager din mașină a fost găsit un plic cu ceea ce pare a fi cocaină, scrie PresaSM.ro. Potrivit Digi24, pasagerul este consilier local PSD în orașul Negrești-Oaș.

Aparat Drug TestFoto: Politia Romana

Poliția a organizat o acțiune în sistem integrat fiind sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pe raza localităților Negrești Oaș, Vama și Bixad.

Printre neregulile descoperite se află și o infracțiune de conducere a unui autovehicul sub influența altor substanțe.

PresaSM notează că este vorba despre un șofer, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, care a ieșit pozitiv la cocaină, după ce a fost oprit în trafic și testat de către polițiști. Totul s-a întâmplat vineri.

De asemenea, în calitatea de pasager se afla un consilier local din Negrești-Oaș, asupra căruia s-a găsit un plic de culoare albă, despre care se presupune că ar fi cocaină.

Substanța urmează să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri.