Un tânăr de 29 de ani a fost atacat pe stradă, la Arad, și bătut până a ajuns în stare de inconștiență. El fost dezbrăcat, tâlhărit și lăsat să zacă într-o baltă de sânge, scrie aradon.ro. Agresorii au fost identificați de Poliție la câteva zile de la incident și sunt cercetați în libertate.

PolitiaFoto: Politia Romana

Conform IPJ Arad, polițiștii au fost anunțați în noaptea de 16 spre 17 august prin 112, de către o femeie, că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și este rănit.

"Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan. Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe”, a transmis Poliția Județeană Arad.

Joi, Poliția a anunțat că au fost identificați alți doi tineri și sunt cercetați tot pentru loviri sau alte violențe. Cei trei agresori, în vârstă de 19, 21 și 23 de ani, sunt cercetați în libertate.

Identificarea lor a venit la câteva zile după comiterea faptei, autoritățile invocând că starea victimei nu a permis ca aceasta să ofere indicii cu privire la agresori.

"A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis <>. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei, conform aradon.ro.

Tânărul bătut a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență, cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele feței și plăgi multiple. A fost transferat la Timișoara, la spital, din cauza complexității rănilor, dar și a faptului că trebuie supus mai multor intervenții chirurgicale.