Primarul sectorului 2 Radu Mihaiu a anunțat pe Facebook rezultatele auditului pe circulație efectuat, notând că peste 1.600 de indicatoare lipsesc și că nu se aștepta ca situația să stea „atât de groaznic”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mihaiu a anunțat că lipsesc 913 indicatoare „Cedează trecerea”, 726 indicatoare „Trecere pietoni” și 99 limitatoare de viteză.

Acestora li se adaugă 789 marcaje trecere pietoni deteriorate și 70.746 metri liniari marcaje longitudinale care necesită trasare.

„Aceasta e doar o parte din concluziile auditului pe circulație pe care l-am efectuat la Sectorul 2. Era vizibil cu ochiul liber că stăm foarte prost la tot ce înseamnă semne de circulație. Totuși, nu mă așteptam să fie chiar atât de groaznic”, a notat pe Facebook primarul sectorului 2.

Radu Mihaiu a mai anunțat de asemenea că a cerut demararea de urgență a procedurilor de achiziție „pentru tot ce avem nevoie să putem și noi să completăm aceste lipsuri majore”.

„Siguranța pe străzile orașului e o condiție minimală, nu e un moft. E o necesitate” a mai spus acesta, subliniind că e prima oară în România când se face un astfel de audit.