Poliţiştii din Botoşani au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane, în faţa unui bar din municipiu, un tânăr de 21 de ani care ameninţa o tânără şi era recalcitrant fiind imobilizat. La un moment dat, acesta a lovit în faţă o polițistă, iar alte persoane au încercat să îi împiedice pe oamenii legii să intervină, acestea fiind amendate.

catuse Foto: Hotnews

Poliţiştii din municipiul Botoşani au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că în faţa unui bar are loc un scandal între mai multe persoane, relatează news.ro și agerpres.

Poliţiştii care au mers să aplaneze conflictul au imobilizat un tânăr de 21 de ani, care ar fi adresat ameninţări unei tinere de 20 de ani şi care manifesta un comportament recalcitrant şi nu colabora cu forţele de ordine.

"În timpul intervenţiei poliţiştilor, mai mulţi tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfăşoare activităţile specifice, motiv pentru care faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 21 de ani ar fi aplicat o lovitură în zona feţei, unuia dintre poliţişti", a transmis sursa citată.

Cercetările în acest caz continuă, pentru ameninţare. Tânărul de 21 de ani a fost internat la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitaţie. Acesta nu a suferit leziuni fizice în urma intervenţiei poliţiştilor, a precizat Poliţia Botoşani.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, urmând ca în funcţie de rezultatele cercetărilor să fie luate măsurile care se vor impune.