​​Încă nu este târziu să profitați de cea mai bună ofertă last minute din vara asta! De asta a avut grijă LINK Academy, unde vă puteți rezerva biletul pentru o altfel de călătorie - cea care vă va duce într-o călătorie interesantă de la începător la profesionist de succes în IT și vă va permite ca în mai puțin de 12 luni de școlarizare, să vă alegeți singuri locul de muncă dintre numeroasele destinații IT.

Înscrieți-vă la LINK Academy și porniți pe drumul către un job forte bine plătitFoto: LINK Academy

Grăbiți-vă, această ofertă minunată durează doar până pe 31 august! Înscrieți-vă prin acest link.

Începeți călătoria către un job bine plătit

În timp ce mulți cetățeni din regiune își găsesc cu greu un loc de muncă cu un salariu decent, așadar, trebuie să caute așa-numitele oferte Last minute cu reduceri mari pentru a se gândi la un concediu, concetățenii noștri care se ocupă cu IT au griji mult mai mici.

Câștigă câteva salarii lunare medii (chiar și începătorii câștigă în jur de două salarii medii lunare), și nu trebuie să aștepte după un job - jobul îi așteaptă pe ei. Mai mult, toate cercetările anticipează o creștere sigură în domeniul IT, așadar, tot mai multe persoane aleg o carieră în acest domeniu.

De aceea, LINK Academy, școală internațională de IT, care deja de câțiva ani școlarizează cu succes cadrele pentru cele mai bine plătite joburi din zilele noastre, a decis ca pentru vara aceasta să pregătească o ofertă specială last minute, care, cu o mare economisire, vă permite ca și voi să pășiți în lumea interesantă a IT-ului în doar 12 luni de școlarizare.

Alegeți destinația IT care vă interesează cel mai mult

Ofertele de angajare în domeniul tehnologiei informației cresc în mod constant, așadar, în prezent, aproape fiecare al cincilea anunț este destinat experților IT. Faptul că, în cursul anului precedent, când piața generală a muncii a înregistrat un declin din cauza pandemiei, numărul locurilor de muncă în domeniul IT a crescut cu până la 6%, contribuie, de asemenea, la acest lucru.

Această statistică a arătat cel mai bine că oricine are cunoștințele necesare și abilități practice își poate găsi foarte ușor un job și să înceapă să câștige foarte bine!

Deși mulți cred că pentru lucrul în sectorul IT este nevoie de o educație universitară specială, în realitate nu este așa. În jur de 70% dintre programatorii (cei mai bine plătiți experți IT) din lume nu au o diplomă universitară în domenii similare. Pentru lucrul în IT, cele mai importante sunt cunoștințele practice, pe care le puteți obține într-un timp scurt - indiferent de experiența anterioară.

Astfel, datorită metodei unice pentru un studiu cât mai ușor și rapid, la LINK Academy aveți șansa, ca în mai puțin de 12 luni, să dobândiți abilitățile pentru care înainte era nevoie de doi până la patru ani. Trebuie doar să alegeți domeniul IT care vă atrage cel mai mult: programare, administrarea rețelelor, design, IT business, design 3D și CAD sau chiar dezvoltarea aplicațiilor mobile. Orice ați alege, nu veți da greș, deoarece fiecare dintre aceste ocupații garantează un job foarte bun și venituri mari - încă de la început.

Cursuri în clasă sau online

Dacă alegeți școlarizarea la LINK Academy, alegeți și modul de frecventare a cursurilor - în clasă sau online.

Cursurile în sălile de clasă cu cel mai modern echipament sunt bazate pe minimum de teorie și maximum de practică, iar studiul se bazează pe taskuri și proiecte, cu care vă pregătiți foarte repede pentru viitorul job.

Totuși, dacă vreți să vă organizați timpul așa cum vă corespunde cel mai mult, toate cunoștințele și abilitățile profitabile, dar și diplomele, le puteți obține prin studiul online – din orice oraș, orice țară, cu ajutorul unicului LINK Academy Distance Learning System. Pregătirea online include și lecții, și materiale online, cursuri prin live stream, tutoriale video și audio, contact cu profesorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor… Ca și cum ați fi prezenți în clasă. Este suficient doar să aveți un calculator și o conexiune la internet.

Și asta nu e tot! Școlarizându-vă la LINK Academy, obțineți un set întreg de instrumente și servicii pentru dezvoltarea carierei, cu ajutorul cărora puteți obțin un job în timp record. Lucrul la proiecte reale și colaborarea cu clienții, posibilitatea perfecționării gratuite pe viață, cursuri facultative de limbă engleză și germană pentru cei care vor să lucreze în străinătate, program pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale… sunt doar câteva beneficii care vă așteaptă în timpul și după un an de școlarizare!

Certificate recunoscute oriunde v-ați afla

LINK Academy este singura instituție din țara noastră care este autorizată de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge și patru dintre cele mai importante companii de IT din lume pentru pregătirea cursanților conform unui program avansat de tehnologia informației.

Microsoft, Zend, Adobe, Oracle, Autodesk, Cisco și Cambridge sunt doar câteva din numeroasele certificate pe care le puteți obține gratuit după școlarizarea la LINK Academy. Pe lângă faptul că sunt foarte apreciate de către angajatori, aceste certificate vor prezenta o garanție a cunoștințelor voastre și va fi biletul sigur pentru călătoria voastră de succes în IT.

Schimbați-vă radical viața în această vară!

Dacă decideți ca în următorul an să investiți în școlarizare la LINK Academy, deja de vara următoare puteți lucra la primele voastre proiecte adevărate și vă puteți bucura de realizările muncii, având în vedere că mulți cursanți LINK Academy încep să câștige încă din timpul școlarizării.

Așadar, nu ratați această ofertă unică Last minute care vă aduce o economie de 560 de euro! Începeți-vă cea mai importantă călătorie în această vară și pășiți către un viitor sigur de expert IT bine plătit.

Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!

​Articol susținut de LINK Academy